RX 570 ve Ryzen 3 2200G hazır sistem alınır mı?

Ekran kartını tek fanlı model almayın, 200 TL farkla çift fanlı olanı alın. Kasayı 50 TL farkla Dark N10 PRO seçerseniz daha iyi olur. PSU fazla iyi değil ama yükseltme seçeneği yok, ileride para biriktirip onu değiştirirseniz iyi olur. Anakartı 50 TL farkla B450 alın. Onun dışında fiyatına göre iyi. SSD eklemek isterseniz de 240 GB 210 TL, gayet iyi fiyat.

Fiyatına göre gayet uygun sistem. Dİğer sitelerden benzer bu donanımdaki hazır sistemler 3200 TL bandına dayanıyor. Kendin toplasan 3500 TL bulur. Almışken B450 anakart opsiyonunu kullanabilirsin 60 TL fark değer. Birde PSU değiştirme imkanı olsa iyi olurmuş ama sistem gayet uygun fiyatlı ve orta düzey bir kullanıcıyı üzmez.
Tek fan ekran kartı yeterli olacaktır. 200 TL çok çift fan için onu alacağına 240 GB SSD alınır.

ITX alma ben aldım iade verdim sıcaklığı seni çok üzer performansı da sonradan ağlamanı istemem. RX 570 Nitro+ öneririm. Şuan aynı sistemi kullanıyorum memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…