RX 570 ve Ryzen 3 sistem toplama

variemert

Kilopat
Arkadaşlar abimin çek cumhuriyetine gitmiş olmasıyla birlikte bilgisayar toplama planları başladı. 1 çek korunası 25 kuruş ediyor. Kısacası Türk parası onların parasının 4. katı. Bütçem çok kısıtlı RX 570 ile hangi işlemciyi kullanmalıyım? Ben Ryzen 3 düşündüm ama hangisi olduğuna karar veremedim. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 1300x kullanabilirsin RX 570 ile iyi bir ikili bende kullanıyorum zaten GSKILL RipjawsV 8 Gb 3000 Mhz kullanmanı tavsiye ederim fiyat performans kralı olur bilgisayar.

Bu sisteme önerebileceğin anakart vs varmı , pek fazla bilgili değilim her türlü fikir işime yarar.

Bu sisteme önerebileceğin anakart vs varmı , pek fazla bilgili değilim her türlü fikir işime yarar.
MSI-A320M PRO M2 V2 hem M2 desteği ile beraber 3200 Mhz Ram desteği var,
MSI-B450M PRO M2 V2 bu anakart 100 tl fark ile sana daha fazla seçenek sağlar ayrıca geleceğe dönük olur,
ha 100 Tl arttıramaz isen benimki gibi üstteki A320 anakartı alabilirsin
Ayrıca PC Kasası önereyim bari, Masterbox lite 5 hem içide 600 Watt 80 PLUS sertrifikalı güç kaynağı ile birlikte geliyor bende var açıkcası memnunum bende kasanın RGB modeli olduğu için başka PSU aldım birde SSD alırsan 480Gb ortalama 3000 - 3500 tl gelir bilgisayar tahminimce,

Oranın parası değersiz tmm ama fiyatları ora için nasıl belki Türkiye ile başabaş gelir (tabiki gelmez ama bir miktar fazla verip garantili kullanmak daha iyidir her zaman). Birde tüm donanımı mı oradan getirtmeyi düşünüyorsun?

Biraz araştırdım büyük ürünlerde fiyatlar farkediyor mesela ps4 ordan alırsam (SIFIR) 1500 e geliyor.Bunun gibi ürünlerde telefonlarda vs baya fark var ama bilgisayar bileşenlerine baktığımda fark ettim ki türkiye fiyatlarıyla başa baş geliyor.Dediğin gibi Türkiyeden alıp garantili kullanmak daha mantıklı,hayaller suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…