RX 570 ve VX2458-C-MHD monitör FreeSync ekran titreme sorunu

Turanv1

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar ekran kartım MSI Armor RX 570 4 GB ve driver olarak en son sürümü kullanıyorum ayarlardan FreeSync özelliğini aktif edince oyunlarda tam ekranda titreme oluyor bütün her şey güncel bilgisayarda. Monitör de ViewSonic 23,6" VX2458-C-MHD bu marka ve model, DisplayPort kablosu kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Amd Radeon denetim masasından freesync'i aktive ettin mi ?

2-Kullandığın DP kablosu 144hz 1080p destekliyor mu ? HDMI 2.0 ile bir dene istersen.

Problem bu ikisinden kaynaklanıyor olabilir.Sonucu bize de bildirirsen sevinirim.

1- Amd Radeon denetim masasından freesync'i aktive ettin mi ?

2-Kullandığın DP kablosu 144hz 1080p destekliyor mu ? HDMI 2.0 ile bir dene istersen.

Problem bu ikisinden kaynaklanıyor olabilir.Sonucu bize de bildirirsen sevinirim.
Dostum kusura bakma ben daha yeni bu yorumunu görüyorum her neyse ilk soruna gelince evet hem monitör de hem amd radeon denetim masasında aktive ettim
2. soruda pek bilgim yok aldığım DP kablo bu linkte GOLDMASTER CAB-1261 DP PORT DAN DP YE 1.8M - Vatan Bilgisayar yardımcı olursan cidden sevinirim. Sadece oyunlarda değil normal internette gezinirken titreme başlıyor sonradan aktive etmeyince titremiyor.

Dostum kusura bakma ben daha yeni bu yorumunu görüyorum her neyse ilk soruna gelince evet hem monitör de hem amd radeon denetim masasında aktive ettim
2. soruda pek bilgim yok aldığım DP kablo bu linkte GOLDMASTER CAB-1261 DP PORT DAN DP YE 1.8M - Vatan Bilgisayar yardımcı olursan cidden sevinirim. Sadece oyunlarda değil normal internette gezinirken titreme başlıyor sonradan aktive etmeyince titremiyor.
Eğer kullandığın dp kablosu 144hz desteklemiyorsa ondan dolayı olabilir, kabloyla ilgili internette bilgiye ulaşamadım üstünde 1.2 , 1.4 yani kaç olduğuna dair bir şey yazıyor mu ?

Eğer kullandığın dp kablosu 144hz desteklemiyorsa ondan dolayı olabilir, kabloyla ilgili internette bilgiye ulaşamadım üstünde 1.2 , 1.4 yani kaç olduğuna dair bir şey yazıyor mu ?
Maalesef yazmıyor, peki önereceğin sorunsuz DP kablosu var mıdır? Her özelliği uygun ve sonradan çıkıntı çıkarmayacak olan.

Maalesef yazmıyor, peki önereceğin sorunsuz DP kablosu var mıdır? Her özelliği uygun ve sonradan çıkıntı çıkarmayacak olan.
Aynı monitörü bende kullanıyorum ama AMD bir ekran kartıyla değil, içinden çıkan HDMI kablosuyla 144hz kullanıyorum. İçinden çıkan HDMI ile bir deneyebilirmisin ?

Ben de ilkin kutunun içinden çıkan HDMI kablosunu kullandım onda da vardı bu hata hatta onda ben bios görüntüsünü alamıyordum bile gittim DP kablosu aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı