Rx 570 VGA monitörde görüntü sorunu

eqwa54

Kilopat
Daha fazla  
Dün yeni ekran kartı aldım ancak monitörümde sadece VGA girişi var ve kartta VGA girişi yok. DVI-D HDMI falan var ben önce basit DVI VGA çevirici ile denedim hiç görüntü alamadım. Daha sonra HDMI VGA cevirici aldim vatandan aktif çevirici bu seferde ekranin bazi bölümleri sürekli kararip açılıyor. Direkt HDMI ile bagladim baska monitöre sorun olmuyor, sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 6 ay önce 1050ti sistem topladım üstünde DVI VGA dönüştürücüler çalışmamaktadir yazısı yapıştırmışlardı HDMI VGA bakman gerekir.

5 6 ay önce 1050ti sistem topladım üstünde DVI VGA dönüştürücüler çalışmamaktadir yazısı yapıştırmışlardı HDMI VGA bakman gerekir.
Hdmi VGA var şu an zaten

Dosya Ekleri

• IMG-20190112-WA0003.jpg
    IMG-20190112-WA0003.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 224
Dün yeni ekran kartı aldım ancak monitörümde sadece VGA girişi var ve kartta VGA girişi yok. DVI-D HDMI falan var ben önce basit DVI VGA çevirici ile denedim hiç görüntü alamadım. Daha sonra HDMI VGA cevirici aldim vatandan aktif çevirici bu seferde ekranin bazi bölümleri sürekli kararip açılıyor. Direkt HDMI ile bagladim baska monitöre sorun olmuyor, sebebi ne olabilir?
Bende RX570 kullanıyorum. HDMİ to VGA yapıyorum. Bir sorun yok. Arkadaşların dediği ürünleri Kullanırsanız sorun olmayacaktır, sizde'de.

Ama memnun değilim. 120-150 fps aldığım CS-GO'da 25 fps hissiyatı veriyor.
Ben bir sorun yaşamadım ve bende CS:GO oynuyorum. Monitörünüz kac Hz? Ya da kaç Hz'da kullanıyorsunuz? Benim monitörüm 60 Hz ama bir kaç basit ayarla 77 Hz yaptım. Belki monitörünüzün Hz değeri düşük olabilir.

Alfais AL-4578 Dvi - D VGA Aktif Dönüştürücü Kablo 24+1 Fiyatı

Aynı ekran kartına sahibim ve bu dönüştürücüyü kullanıyorum.
75 tl para verdim bugün buna çalışmıyor vatan iade kabul etmiyor. Şimdi extra masraf çıktı yok yere.
INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM - Vatan Bilgisayar satın aldığım çevirici bu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı