Arkadaşlar video izlerken ekranda bozulmalar oluyor. RX570 kullanıyorum ve sadece nedense çukur dizisi videolarında oluyor bu.benzer durum yaşayan var mı? Başka bilgisayarlarda aynı videolarda sorun olmuyor.
Arkadaşlar video izlerken ekranda bozulmalar oluyor. RX570 kullanıyorum ve sadece nedense çukur dizisi videolarında oluyor bu.benzer durum yaşayan var mı? Başka bilgisayarlarda aynı videolarda sorun olmuyor.
Monitörden kaynaklı olabilir başka videolarda izleyin Onlarda'da oluyorsa monitör kaynaklı olabilir.
Sadece videolarda mı oluyor tam ekranda değilken de sadece videoda oluyorsa muhtemelen işletim sistemi ile ilgili bir arkadaşıma ekran paylaşmıştım oda görüyordu monitörden değildir belki ama o Laptop'un Chipset'i yandı.
Seninki yazılım saldır benim chipset farklı bir sebepten yandı.
Sadece bahsettiğim dizinin bazı videolarında oluyor.
Sadece videolarda oluyor tam ekran küçük ekran fark etmiyor. Masaüstü PC.
İşe yaramadı defalarca denedim.O sorun videoya özel değil. Yazılımsal muhtemelen. Çözememiştim ben de, format atınca kendiliğinden düzeldi. Çok rahatsız ediyorsa format at.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.