RX 570 video izlerken bozulmalar

splinter

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar video izlerken ekranda bozulmalar oluyor. RX570 kullanıyorum ve sadece nedense Çukur dizisi videolarında oluyor bu. 😃 Benzer durum yaşayan var mı? Başka bilgisayarlarda aynı videolarda sorun olmuyor.

Arkadaşlar video izlerken ekranda bozulmalar oluyor. RX570 kullanıyorum ve sadece nedense çukur dizisi videolarında oluyor bu. 😃 benzer durum yaşayan var mı? Başka bilgisayarlarda aynı videolarda sorun olmuyor.

Sadece videolarda mı oluyor tam ekranda değilken de sadece videoda oluyorsa muhtemelen işletim sistemi ile ilgili bir arkadaşıma ekran paylaşmıştım oda görüyordu monitörden değildir belki ama o Laptop'un Chipset'i yandı.

Arkadaşlar video izlerken ekranda bozulmalar oluyor. RX570 kullanıyorum ve sadece nedense çukur dizisi videolarında oluyor bu. 😃 benzer durum yaşayan var mı? Başka bilgisayarlarda aynı videolarda sorun olmuyor.

Seninki yazılım saldır benim chipset farklı bir sebepten yandı.
Not: Şimdi sıkıntı yapma yani seninki yanmaz.

Monitörden kaynaklı olabilir başka videolarda izleyin Onlarda'da oluyorsa monitör kaynaklı olabilir.

Sadece bahsettiğim dizinin bazı videolarında oluyor.

Sadece videolarda mı oluyor tam ekranda değilken de sadece videoda oluyorsa muhtemelen işletim sistemi ile ilgili bir arkadaşıma ekran paylaşmıştım oda görüyordu monitörden değildir belki ama o Laptop'un Chipset'i yandı.

Seninki yazılım saldır benim chipset farklı bir sebepten yandı.

Sadece videolarda oluyor. Tam ekran küçük ekran fark etmiyor. Masaüstü PC.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı