Çözüldü RX 570 video izlerken renkler anlık karışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fehim06

Centipat
Herhangi bir video izleme platformunda oluyor bu sorun. Ekran çözünürlüğüm ile video çözünürlüğü aynı olursa eğer tam ekran yaptığımda 2 saniye süren renk karışması oluyor. Driver'i kaldırınca düzeliyor. Önerilen sürümü yükledim ve fabrika ayarlarına sıfırladım ama nafile. Driver'i yükler yüklemez yine aynısı oluyor. Zaten aynı Driver'i kullanıyordum ama sorun neden kaynaklandı bilmiyorum. Ekran çözünürlüğüm 1080P diyelim. 1440P veya 2160P video oynatmaya çalıştığımda ekran siyah kalıyor sesler geliyor. Bahsettiğim sorunların hepsi tam ekran yaparsam oluyor. YouTube veya herhangi bir film sitesinde test ettim. Sonuç aynı. Ekran kartım RX570.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200826_035737.jpg
    265,7 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Teşekkür ederim hocam. Deneyeceğim.

Baştan UEFI kurulum yaptım hocam. Sorunum düzeldi. Sanırım anakartın çipset Driver'i ile çakıştı. Herhangi bir problem yok şu an. Tekrar teşekkür ederim.
Hocam DDU ile kaldırıp tekrar kurun.
Düzelme olmazsa undervolt yapın.

Teşekkür ederim hocam. Deneyeceğim.

Baştan UEFI kurulum yaptım hocam. Sorunum düzeldi. Sanırım anakartın çipset Driver'i ile çakıştı. Herhangi bir problem yok şu an. Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…