RX 570 vs 1050Ti

Bence o bütçede en iyisi GTX 970. RX 570 gibi sorunlu bir kart değil. ASUS, EVGA, MSI gibi markaları tercih edin, garantisi olmasa da olur.
Sizin mesajlarınızı forumlarda görüyorum da sürekli AMD'yi yerden yere vurma isteği var galiba.
Sürekli NVIDIA'da övme isteği var herhalde. Şimdi ne var RX 570'de kullanan arkadaşlarım var hiçbir sorunları yok. Nedir bu AMD'ye olan kininiz?

Hiçbir markaya karşı bir kinim yok. Aktif olarak kullandığım 4 sistemim var 2 tanesinde AMD ekran kartı var.

Sosyal'de ekran kartı sorunlarının %90'ı AMD kartlarından oluşuyor. En fazla sorun ise RX 570 ekran kartında ve sonra RX 590 ve RX 5000 serisi geliyor.

Alacak arkadaş kendisi araştırıp karar versin. Ben fikrimi söyledim gerisine alacak kişi karar verir.

Arkadaşlara göre değerlendirme yapacaksak benim de RX 570 alıp çok fazla sorun yaşayan ve iade eden arkadaşlarım oldu.

Bu sorunlar özellikle RX serisi kartlarda yeni güncellemelerle bitiyor.
Teknoloji şans işi bence AMD veya NVIDIA gibi ayrıştıramayız.
NVIDIA'da çıkmıyor mu sorun ?

Bu sorunlar özellikle RX serisi kartlarda yeni güncellemelerle bitiyor.
Teknoloji şans işi bence AMD veya NVIDIA gibi ayrıştıramayız.
NVIDIA'da çıkmıyor mu sorun ?
Elbette çıkıyor ama AMD'ye göre çok daha düşük miktarda. Çözülen sorunlar yeniden tekrarlayabiliyor ya da zamanla başka sorunlar çıkabiliyor. RX 570 kaç yıllık kart ve hala stabilite yakalanamadı.

Nvdia'da bu tarz sürücü sorunları yok.

Peki neden böyle bir şey var bu AMD'de. Adamlar RTX 2060S değerinde kart yapıyorlar ama bir sürü hata çıkıyor.
Dediğiniz doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…