Böyle bu yazılarla bir şey denilmez. Mesela en basitinden diğer donanımların eksikliğini bir kenara bırak 1.Seçenek sıfır mı? Diğerleri miningli mi? Ne kadar neyde kullanılmış? Bilgiler eksik.
Tek diyeceğim GTX900 serisi sistemi alma, diğer ikisi olabilir.
Kasam ve PSU'da sorun yok bu sistemleri 2.el olarak topluyorum o yüzden vereceğim bütçenin size pek yardımının dokunacağını düşünmüyorum hangi seçenek daha uygundur acaba?
Kasam ve PSU'da sorun yok bu sistemleri 2.el olarak topluyorum o yüzden vereceğim bütçenin size pek yardımının dokunacağını düşünmüyorum hangi seçenek daha uygundur acaba?
Böyle bu yazılarla bir şey denilmez. Mesela en basitinden diğer donanımların eksikliğini bir kenara bırak 1.seçenek sıfır mı? Diğerleri miningli mi? Ne kadar neyde kullanılmış? Bilgiler eksik.
Tek diyeceğim GTX900 serisi sistemi alma, diğer ikisi olabilir.
Hocam
Ryzen 5 1600X ve ASUS Prime X370 PRO'yu beraber alacağım tanıdığımdan ekran kartı da satıyormuş bilmediğim için sormak istedim işlemci ve anakart nasıldır yanına RX470 mi RX570 mi taksam daha güzel olur ya da bunları boş verip ASUS A320M-F alıp yanına Ryzen 3 3100 ekleyeceğim ancak ilk anakartın daha iyi olduğunu biliyorum.
2600 TL Bütçe Sahibinden.com'da bir sürü RX470 -570 geziniyor hangisi sağlam hangisi değil mining görmüş mü anlamak zor çok kararsız kaldım 1 haftadır kafa patlatıyorum dediğim gibi Kasam ve Psu'm var 180 TLye en dandik ssd alıcam bunun üstüne ramim hazır.