RX 570 vs. 470 vs. GTX 980 sistem toplama

Titanium Vita

Hectopat
Daha fazla  
1. seçenek.
ASUS A320M-F.
Gigabyte RX570 GAMING 4 GB.
Ryzen 3 3100.

2. seçenek.
ASUS Prime X370 PRO.
ASUS ROG matrix GTX980 (RX 470 ile değişebilir bu.)
Ryzen 5 1600X.

3. seçenek.
ASUS A320M-F.
Sapphire RX 470 Nitro.
Ryzen 3 3100.

Merhabalar hangi sistemi toplamam daha mantıklı olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bütün seçeneklerde 8 GB 2666MHz DDR4 RAM kullanılacaktır.

Son düzenleme:
Böyle bu yazılarla bir şey denilmez. Mesela en basitinden diğer donanımların eksikliğini bir kenara bırak 1.Seçenek sıfır mı? Diğerleri miningli mi? Ne kadar neyde kullanılmış? Bilgiler eksik.

Tek diyeceğim GTX900 serisi sistemi alma, diğer ikisi olabilir.

Kasam ve PSU'da sorun yok bu sistemleri 2.el olarak topluyorum o yüzden vereceğim bütçenin size pek yardımının dokunacağını düşünmüyorum hangi seçenek daha uygundur acaba?
Dostum ikinci el için bütçe verirsen ikinci el öneri de yapabiliriz. Sonuçta burası sadece sıfır ürün önerisi yapan bir forum değil.

Böyle bu yazılarla bir şey denilmez. Mesela en basitinden diğer donanımların eksikliğini bir kenara bırak 1.seçenek sıfır mı? Diğerleri miningli mi? Ne kadar neyde kullanılmış? Bilgiler eksik.

Tek diyeceğim GTX900 serisi sistemi alma, diğer ikisi olabilir.

Hocam
Ryzen 5 1600X ve ASUS Prime X370 PRO'yu beraber alacağım tanıdığımdan ekran kartı da satıyormuş bilmediğim için sormak istedim işlemci ve anakart nasıldır yanına RX470 mi RX570 mi taksam daha güzel olur ya da bunları boş verip ASUS A320M-F alıp yanına Ryzen 3 3100 ekleyeceğim ancak ilk anakartın daha iyi olduğunu biliyorum.
Dostum ikinci el için bütçe verirsen ikinci el öneri de yapabiliriz. Sonuçta burası sadece sıfır ürün önerisi yapan bir forum değil.
2600 TL Bütçe Sahibinden.com'da bir sürü RX470 -570 geziniyor hangisi sağlam hangisi değil mining görmüş mü anlamak zor çok kararsız kaldım 1 haftadır kafa patlatıyorum dediğim gibi Kasam ve Psu'm var 180 TLye en dandik ssd alıcam bunun üstüne ramim hazır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı