Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #11 dogant dedi: Bu kanalı pek güvenilir bulmuyorum hiçbir zaman. Bu videosundan birçok oyunda sadece 1-2 FPS artış var ama büyük performans artışı diye sunmuş. Tam bir AMD virali. 570 960'dan daha güçlü bir kart ama 700 TL'ye 970 alınabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu paylaşan kanala AMD virali demek yanlış olur. Kanalın mantıksız bulduğum videoları var zaten ona birşey demiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dogant dedi: Bu kanalı pek güvenilir bulmuyorum hiçbir zaman. Bu videosundan birçok oyunda sadece 1-2 FPS artış var ama büyük performans artışı diye sunmuş. Tam bir AMD virali. 570 960'dan daha güçlü bir kart ama 700 TL'ye 970 alınabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu paylaşan kanala AMD virali demek yanlış olur. Kanalın mantıksız bulduğum videoları var zaten ona birşey demiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #12 @Steward Zaten arada %20'lik bir fark var ama kanalın bazı videoları gerçekten çok saçma,özellikle işlemciler konusunda. UserBenchmark: AMD RX 590 vs Nvidia GTX 1660-Ti gpu.userbenchmark.com
@Steward Zaten arada %20'lik bir fark var ama kanalın bazı videoları gerçekten çok saçma,özellikle işlemciler konusunda. UserBenchmark: AMD RX 590 vs Nvidia GTX 1660-Ti gpu.userbenchmark.com