Shinrai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir 7 Nisan 2019 #11 Kartı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız, Çift fanlı modeller fiyatina değecektir. Ayrıca Sapphire ITX RX 570 modelinde sorun olduğunu duymuştum.
Kartı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız, Çift fanlı modeller fiyatina değecektir. Ayrıca Sapphire ITX RX 570 modelinde sorun olduğunu duymuştum.
charlbre Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 129 7 Nisan 2019 #12 Shinrai dedi: Kartı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız, Çift fanlı modeller fiyatina değecektir. Ayrıca Sapphire ITX RX 570 modelinde sorun olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... bence yok öyle bişey knk şehir efsanesi
Shinrai dedi: Kartı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız, Çift fanlı modeller fiyatina değecektir. Ayrıca Sapphire ITX RX 570 modelinde sorun olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... bence yok öyle bişey knk şehir efsanesi
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 7 Nisan 2019 #13 charlbre dedi: bence yok öyle bişey knk şehir efsanesi Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı baya olmuş halen cevap verenler var. kararımı GTX 1060 almakla verdim zaten hiç kafa yormadım yok ITX miş Sapphire miş...
charlbre dedi: bence yok öyle bişey knk şehir efsanesi Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı baya olmuş halen cevap verenler var. kararımı GTX 1060 almakla verdim zaten hiç kafa yormadım yok ITX miş Sapphire miş...