RX 570 Watch Dogs 2 düşük FPS problemi

MuratMG

Hectopat
Yer
Aydın 09
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bildiğiniz gibi Steam'de bir indirim oldu ve Watch Dogs 2 oyununu aldım almadan önce Youtube'dan sistemimin test videolarını izlediğimde çok ideal bir oyun performansı görmüştüm fakat oyuna girdiğimde çok kötü bir performansla karşılaştım.

Videoda izlediğim insanlar RX 570 ekran kartı ile High ayarlarda 60 - 70 FPS değerlerini görürken ben aynı ekran kartı ile high ayarlarda 30 FPS, zar zor 35 FPS değerleriyle oynuyorum.
Oyunum sürekli olarak donuyor, grafikleri en düşüğe atsam dahi 30 FPS oluyor en fazla 40 FPS görüyorum. O da şehir dışı vs. Sebebini bilen var mı acaba? Bu konuda desteğe ihtiyacım var.

Sistemim;
  • i5 6600 3.3 GHz
  • RX 570 4 GB Sapphire ITX
  • 8 GB 2133 MHz DDR4 RAM
  • MSI-B150M
  • 2 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle 30 FPS görmeniz mantıksız. Çözünürlüğünüz nedir? Ya da sistemi çok fazla yoran ayar falan mı açıyorsunuz? Tüm ayarlar videodakilerle aynı mı?

İşlemci ekran kartını besleyemiyor büyük ihtimalle. Oyun içi Afterburner değerlerinizi paylaşır mısınız?

Watch Dogs 2 6 çekirdeğe bile kök söktüren bir oyun. Gereksiz tüm uygulamaları kapatıp öyle girmeniz lazım. Hatta Windows Gezginini de kapatın.

Genelde o test videolarında açıklama kısmnda kişi oyunu oynadığı sistemi yazar ve genellikle 16 GB Ram ve üst düzey bir işlemci olur oynadığı sistemde.

Bu sistemle 30 FPS görmeniz mantıksız. Çözünürlüğünüz nedir? Ya da sistemi çok fazla yoran ayar falan mı açıyorsunuz? Tüm ayarlar videodakilerle aynı mı?

çözünürlüğüm 1920x1080 sistemi yoracak herhangi bir ayar açmıyorum . hatta sistemim için önerilen ayarlara aldığımda bile sonuç aynı
İşlemci ekran kartını besleyemiyor büyük ihtimalle. Oyun içi Afterburner değerlerinizi paylaşır mısınız?

hemen gönderiyorum

denediğimde böyle sonuçlar çıktı gpu kullanımı sürekli dalgalanıyor sebebini anlamadım

Son düzenleme:
sorun tek bu oyundamı başka oyunlardada sorun yapıyormu ?
oyun ayarlarını medium yada high kalitesine almayıdenenizmi

İşlemci açık bir şekilde darboğaz yapıyor. İşlemciden yükü alıp karta verin, ayarları yükseltin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…