RX 570 Yeniden Alınmalı mı?

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce aldığım RX 570'te oyunlarda yüke girdiğinde aniden kilitlenme oluyordu. Yani oyuna girdikten 2 dk sonra PC tamamen kilitlenip mavi ekran veriyordu. Kartı iade ettim ama asıl istediğim değişim yapmaktı. Sanırım RX 570'te bu sorun kronik. Araştırdığımda benden başka da bu sorunu yaşayanları gördüm. Şu an bir ekran kartı almam lazım ama ne alacağımı bilmiyorum. NVIDIA dengi olarak bu fiyatlarda hiç kart yok gibi. GTX 1650 var ama o da RX 570'in gerisinde kalıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Kronik değil. RX 570 kullanıyorum ve birkaç defa ekranın göz kırpması dışında sorun yaşamadım. Onlarda güncel sürücüyle gitti sanırım, uzun süredir görmüyorum.

Para iadesi yapıyorlar mı? Yapıyorlarsa ne kadara aldın kartı ona göre bir şey önereyim.

Kronik değil. RX 570 kullanıyorum ve birkaç defa ekranın göz kırpması dışında sorun yaşamadım. Onlarda güncel sürücüyle gitti sanırım, uzun süredir görmüyorum.

Aynı benim de ekran gidip geliyordu. Sonradan dediğim soruna dönüştü ve kart yükte kullanılamaz hale geldi.

Para iadesi yapıyorlar mı? Yapıyorlarsa ne kadara aldın kartı ona göre bir şey önereyim.

740 TL'ye indirimle almıştım. Gerçekten RX 570 için çok uygun bir fiyattı. Bu fiyata bulamazsam yine de aynı fiyattan değişim olursa değişim yapmayı deneyeceğim. Olmaz ise mecburen başka bir kart alacağım.

O fiyata ondan daha iyi bir kartı çok zor bulursun. Eğer değişim hakkın varsa kullan derim. Yani aynı modelin yenisini vereceklerse kabul et.

Ben RX 570 Nitro+ alalı 7-8 ay oldu. Bu saatten sonra sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Siz ne kadar süre kullandınız?

Tam 2 ay kullandım. Sonra bilgisayara format attım. Yeni sürücüyle birlikte bu problem başladı. Belki de gelen sürücü problemliydi ama tam emin değilim. Yüklediğim sürücü sürümü 19.7.3 diye hatırlıyorum.

O fiyata ondan daha iyi bir kartı çok zor bulursun. Eğer değişim hakkın varsa kullan derim. Yani aynı modelin yenisini vereceklerse kabul et.

Aslında Hepsiburada'ya ben değişim için yazmıştım ama bana iade yaptılar. Sonra WhatsApp hattı üzerinden iade değil de değişim istediğimi dile getirdim. Ürün stoklarda yok deyip geçiştirdiler. Halbuki kart şuan 975 TL'ye Hepsiburada satıcısından satılıyor. Sanırım ben indirimli fiyattan aldığım için değişim yapmak istemiyorlar ama bugün telefonla arayıp değişim istediğimi tekrar belirteceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…