RX 570 yuksek FPS'te takilma sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
LOL ve Valorant gibi oyunlari oynuyorum sıkça. 144Hz monitörüm var haliyle rekabetçi oyunlarda 144FPS ustu degerler gormek istiyorum. Fakat FPS 144U gecer gecmez oyun kasmaya basliyor FPS droplar ile. O kadar buyuk droplar giriyor ki bir sahneden bir sahneye atliyor monitor gosteremiyor bile. Ekran karti kullanimi 0'lara cakiliyor. FPS 144'un altindayken de droplar giriyor gene ama bu sefer daha az oluyor mesela 90 FPS'ten 70'lere duşuyor ani ama çok fazla hissediliyor. Kartta donanimsal sorun oldugunu duşunmeye başladim cunku birçok surucu denedim kesin donanimsal oldugunu nasil anlarim ona gore garantiye gonderecegim. Karta test yaptığımda sorunsuz geciyor.

AMD RX570 kartlarında sıkça sorunlar olur. Sürücünüzü gücellemelisiniz.
Sisteminizi atabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video size yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
Belleklerle alakali problem oldugunu sanmiyorum. 2 tane 8 GB RAM var işlemcim de R5 2600 darbogaz da yok yani. Guncel surucu de denedim eski surucu de denedim sonuç degişmedi.

Dediğim gibi RX570-580 gibi ekran kartlarında çokça sorunlar olur. Bildiğim başka yol yok, üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…