RX 5700 alınır mı?

Ayrıca, bunun 5700 serisinin özel soğutmalı versiyonları çıktığı zamanki video olduğunu hatırlatmakta fayda var.

3 Bin TL'ye 5700 XT Pulse alabiliyorsanız kesinlikle öneririm, Güç kaynağı olarak SHARKOON SilentStorm Cool Zero 650W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU | ITOPYA Bunu öneririm.
O fiyatlar aşıyor bütçemi hatta referans almayı bile düşünüyorum.
Sorunların biteceğinin garantisi olursa alınabilir ama AMD kartlarda sorunun bittiğini hiç görmedim.
Şuan kullandığım 570'de hiçbir sıkıntı yok, gayet stabil başlarda oyunlardan atma falan yapıyordu şimdi gayet iyi.

Sorunların biteceğinin garantisi olursa alınabilir ama AMD kartlarda sorunun bittiğini hiç görmedim.
AMD en başta stabil olmuyor ancak 2 ay geçmeden Stabil oluyor ve Nvidia'ya göre daha performans artışı sağlıyor.

Alıp durmadan yazılım bekleme olasılığınız var bu kadar para veriyorsanız AMD almanızı tavsiye etmiyorum. Başınız çok ağrıyabilir.

Teknoloji şans işi markayla ilgisi yok. AMD yıllarca kötülendi fakat kullananlara sorduğunuzda durumun böyle olmadığını fark edersiniz.
Rakiplere göre daha ucuz ve kaliteli ise neden tercih edilmesin.

Benim Rx 460 bir gün bile sorun yapmadı genelleme yapmamak lazım.
Tam olarak öyle de yapmamak lazım hocam. Takip etmek ve yükleyenlerin yorumlarını görerek güncelleme yapmak daha mantıklı olur. Ben aldığım günden beri 570'imi hep 'Beta' sürücü versiyonlarında en son çıkan yazılıma güncelliyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Kararlı veya beta elbette tercih meselesi.

NOT: 3 gündür uyumadım yanlış okumuşum özür dilerim. Güncelleme yapmamak lazım dediğinizi sandım çok pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…