hawkeyes Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 1.293 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #11 Gaming X modelini öneririm, neredeyse sorun yaşayan kişi yok diyebilirim o modelde. Ayrıca soğutma performansı olağanüstü. Ben de alacağım yazın 3600X ile birlikte.
Gaming X modelini öneririm, neredeyse sorun yaşayan kişi yok diyebilirim o modelde. Ayrıca soğutma performansı olağanüstü. Ben de alacağım yazın 3600X ile birlikte.
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.773 Çözümler 54 6 Şubat 2020 #12 RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB...
RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB...
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 6 Şubat 2020 #13 actanonverba dedi: RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB... Genişletmek için tıkla... Hocam herkes sorun yaşayacak diye bir kural yok. Zaten herkes 'çoğu' kelimesini kullanmış.
actanonverba dedi: RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB... Genişletmek için tıkla... Hocam herkes sorun yaşayacak diye bir kural yok. Zaten herkes 'çoğu' kelimesini kullanmış.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Şubat 2020 #14 Exinie dedi: Sapphire ekran kartları sorunlu diye biliyorum, forumda birinden duydum. Genişletmek için tıkla... Yanlış duymuşsun, 2 tane Sapphire ekran kartı kullandım, hiç bir sorun yaşamadım, ki birini 3 sene birini 5 sene.
Exinie dedi: Sapphire ekran kartları sorunlu diye biliyorum, forumda birinden duydum. Genişletmek için tıkla... Yanlış duymuşsun, 2 tane Sapphire ekran kartı kullandım, hiç bir sorun yaşamadım, ki birini 3 sene birini 5 sene.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 6 Şubat 2020 #15 actanonverba dedi: RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB... Genişletmek için tıkla... Bende iade edene kadar 5 ay uğraştım. O kadar yazılımsal denmesine rağmen, donanımsal cıktı. Sorunsuz günüm geçmedi, üstelik Sapphire Nitro+ 4GB!
actanonverba dedi: RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB... Genişletmek için tıkla... Bende iade edene kadar 5 ay uğraştım. O kadar yazılımsal denmesine rağmen, donanımsal cıktı. Sorunsuz günüm geçmedi, üstelik Sapphire Nitro+ 4GB!
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Şubat 2020 #16 actanonverba dedi: RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB... Genişletmek için tıkla... Bende hiç sorun yaşamadım, RX 570 Sapphire Nitro 4 GB ekran kartımda.
actanonverba dedi: RX570'e de dunya laf atildi konu acildi, 6 aydan fazladir kullaniyorum, tek bir sorun yasamaz mi insan? Yasamaz, ustelik Sapphire Nitro+ 4GB... Genişletmek için tıkla... Bende hiç sorun yaşamadım, RX 570 Sapphire Nitro 4 GB ekran kartımda.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 958 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #17 AMD şu aralar yazılım konusunda hayal kırıklığına uğratıyor. Kafam rahat olsun derseniz RTX 2060 tavsiye edebilirim.
AMD şu aralar yazılım konusunda hayal kırıklığına uğratıyor. Kafam rahat olsun derseniz RTX 2060 tavsiye edebilirim.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #18 Lemi Galip dedi: Bende iade edene kadar 5 ay uğraştım. O kadar yazılımsal denmesine rağmen, donanımsal cıktı. Sorunsuz günüm geçmedi, üstelik Sapphire Nitro+ 4GB! Genişletmek için tıkla... Kanka AMD'lerin tüm modellerinde yaşanıyor bu sorunlar donanımsal olacağını sanmıyorum.
Lemi Galip dedi: Bende iade edene kadar 5 ay uğraştım. O kadar yazılımsal denmesine rağmen, donanımsal cıktı. Sorunsuz günüm geçmedi, üstelik Sapphire Nitro+ 4GB! Genişletmek için tıkla... Kanka AMD'lerin tüm modellerinde yaşanıyor bu sorunlar donanımsal olacağını sanmıyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 6 Şubat 2020 #19 RotasızBey dedi: Kanka AMD'lerin tüm modellerinde yaşanıyor. Bu sorunlar donanımsal olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman yazılım beceremeyen birinden, ekran kartı çıkarmasını beklemek saçma olur. Sosyal AMD(GPU) sıkıntıları ile dolu.
RotasızBey dedi: Kanka AMD'lerin tüm modellerinde yaşanıyor. Bu sorunlar donanımsal olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman yazılım beceremeyen birinden, ekran kartı çıkarmasını beklemek saçma olur. Sosyal AMD(GPU) sıkıntıları ile dolu.
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 6 Şubat 2020 #20 Yani sorun sapphire rx 5700 pulse modelinde değil, amd'de