RX 5700 Forza Horizon 4 performansı

Justpub

Hectopat
İyi günler arkadaşlar,
  • B450M S2H
  • RX 5700 Pulse
  • R5 3600 (CPB kapalı)
  • 2x8 3000 MHz
  • CM MB520
  • AOC C24G1 144Hz
Forza Horizon 4 de Ultra ayarlarda rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Fakat ayarları elle fullediğim zaman extrem yaptığım zaman sanki donmalar oluyor akıcı lığı gidiyor oyunun. Tam ayarları su anda hatırlamıyorum ama her sey en sona çekmiştim, 8X gibi.

Elinde RX5700 ve Forza Horizon 4 olan varsa bir deneyebilir ise çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda ekran kartını çok zorlayan ayarlar var anti-aliasing , RTX shadow gibi o ayarlar çok zorluyor olabilir oyunun kendi ultra ayarlarında kapalıdır , sen elle açarken onları da açıyor olabilirsin. Bu arada Forza oyununda RTX var mı bilmiyorum.

Oyunlarda ekran kartını çok zorlayan ayarlar var anti-aliasing , RTX shadow gibi o ayarlar çok zorluyor olabilir oyunun kendi ultra ayarlarında kapalıdır , sen elle açarken onları da açıyor olabilirsin. Bu arada Forza oyununda RTX var mı bilmiyorum.

Sanırım yok hocam ama anti analisng 8x yapmış olabilirim fakat yinede bu doğal mı anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı