Anakart iyi. Corsair kasa içinde zaten PSU var, ayrı olarak PSU almanıza gerek yok. İçindeki PSU da yeterli.
Sharkoon SHP650 için eski ünite kullanılıyor diyorlar, birçok korumadan yoksunmuş.
Psu white sertifikali diye içime sinmemişti de kasa attığım kasa şu an 450TL. Birde aklımda şu anakartlar var sence hangisini almalıyım 550 TL'ye MSI almalı mıyım yoksa bunları mı ?
Attığınız Spec 05 kasa da alınabilir fakat daha iyi kasalar tercih edilebilir bence. Örneğin Sharkoon TG5 alıp yanına PSU alabilirsiniz.
Corsair VS550 PSU'lar gayet iyi.
Onu bilerek aldım düzelceğine inanıyorum böyle kalmaz sonuçta. 2200 TL'ye aldım O fiyata ancak 1660 super alabiliyorum şu an. Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum indirimde iken rx 5700 almak zaten daha sistem toplama aşamasında toplanana kadar düzelir. Olmadı düzelmesini bekleriz.
Onu bilerek aldım düzelceğine inanıyorum böyle kalmaz sonuçta. 2200 TL'ye aldım O fiyata ancak 1660 super alabiliyorum şu an. Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum indirimde iken rx 5700 almak zaten daha sistem toplama aşamasında toplanana kadar düzelir. Olmadı düzelmesini bekleriz.