Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.241 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Şubat 2020 #21 Alitasbasi67 dedi: Bence değmez,ben bilgisayar almayı 1.5 yıldan fazla süredir bekliyorum sizde benim gibi bekleyip Nvidia sistem alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamemen senin kararın aynı fiyata yüzde 30-40 daha fazla fps almak varken fanboyluk yapmaya gerek duymadım açıkcası.
Alitasbasi67 dedi: Bence değmez,ben bilgisayar almayı 1.5 yıldan fazla süredir bekliyorum sizde benim gibi bekleyip Nvidia sistem alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamemen senin kararın aynı fiyata yüzde 30-40 daha fazla fps almak varken fanboyluk yapmaya gerek duymadım açıkcası.
Alitasbasi67 Decapat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 463 Çözümler 1 23 Şubat 2020 #22 Mert Şahan İLHAN dedi: Tamemen senin kararın aynı fiyata yüzde 30-40 daha fazla fps almak varken fanboyluk yapmaya gerek duymadım açıkcası. Genişletmek için tıkla... O zaman al ve sürücü hataları yaşadığında pişmanım deme
Mert Şahan İLHAN dedi: Tamemen senin kararın aynı fiyata yüzde 30-40 daha fazla fps almak varken fanboyluk yapmaya gerek duymadım açıkcası. Genişletmek için tıkla... O zaman al ve sürücü hataları yaşadığında pişmanım deme
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.241 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Şubat 2020 #23 Alitasbasi67 dedi: O zaman al ve sürücü hataları yaşadığında pişmanım deme Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce aldım zaten. Caner Uncu dedi: Aynen güzel kasa, 600 TL zaten PSU ile birlikte, öyle tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar dediğin kasa bu dimi ? Fiyatı çok iyi geldi şu an. Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Mert Şahan İLHAN dedi: 1 Hafta önce aldım zaten. Genişletmek için tıkla... Pusu yokmuş pardon. Son düzenleme: 28 Şubat 2020
Alitasbasi67 dedi: O zaman al ve sürücü hataları yaşadığında pişmanım deme Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce aldım zaten. Caner Uncu dedi: Aynen güzel kasa, 600 TL zaten PSU ile birlikte, öyle tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar dediğin kasa bu dimi ? Fiyatı çok iyi geldi şu an. Corsair Carbide Spec Delta CC-9011166-WW RGB Midi-Tower Tempered Glass Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Mert Şahan İLHAN dedi: 1 Hafta önce aldım zaten. Genişletmek için tıkla... Pusu yokmuş pardon.