RX 5700 nasıl?

EfeÇubukçu

Centipat
RX 5700 şu anki hali ile çok problem yaratır mı ısınma açısından? Yeni modelleri bekleyecek zamanım yok. Hangi markayı önerirsiniz?

RX 5700 şu anki hali ile çok problem yaratır mı ısınma açısından? Yeni modelleri bekleyecek zamanım yok. Hangi markayı önerirsiniz?
Soğutmanızın çok kaliteli olması gerekiyor. Ben rx 5700 düşünmezdim soğutması gelmeden. Rtx serisine yönelebilirsiniz.

Nasıl bir soğutma gerekir sıvı? Ve ya bol fanlı bir kasa? Sanırım 2060 tercih edicem.
Hava sirkülasyonu çok iyi olan bir kasa ve güzel fanlar püfür püfür esen bir sistem. Ustam soğutmasız alınmaz o kartlar. Rtx 2060 düşünün ya da super fiyatları oturursa rtx 2060super .

Referans modeli olan MSI RX 5700 kullanıyorum, Corsair Crystal 460x kasa, 1 cooler master, 3 corsairin kendi RGB fanı ve 2 tane de üst kısıma 20-30 TL' lik fan ile kasamın içindeki hava akımını en iyi hale getirdiğimi düşünüyorum. Maks sıcaklık değeri 75-78 derece arası değişiyor. Herşey ultrada iken 95-120 arası FPS alıyorum 1080pde. ortalama 100 FPS diyebiliriz. Ayarları biraz düşürüp 120-144 FPSleri yakalamak da mümkün olacaktır. Eğer kasanızda hava sirkülasyonunu sağlayabilirseniz sıcaklık konusunda üzeceğini düşünmüyorum. Tabi ki iki-üç fanlı modeller de beklenebilir.
Fan hızı %40 seviyelerinde gözüküyor.

Dosya Ekleri

• IMG-20190919-WA0015.jpg
    160,9 KB · Görüntüleme: 48
Fan hızını %100 yapıp kulaklığınızı takın ve keyfinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…