RX 5700 referans model alınır mı?

Çok tesekkur ederim [emoji106][emoji106][emoji106]. Kasa Modelim TG4 RGB max kac derece olur 82 dereceden yuksekse almayacagim.
Hocam zaten sıcaklık yüzünden elinizdeki ekran kartını bırakmışsınız. Blower tarzlı bir ekran kartı ister NVIDIA olsun ister AMD olsun sakın almayın. Sıcaklıklar ideal olsa bile ağır ses problemi yaratır. Özel soğutmalı modelleri bekleyin. Çok takip etmiyorum ama Sapphire Pulse modelinin satışa çıkmış olması lazım.

Hocam zaten sıcaklık yüzünden elinizdeki ekran kartını bırakmışsınız. Blower tarzlı bir ekran kartı ister NVIDIA olsun ister AMD olsun sakın almayın. Sıcaklıklar ideal olsa bile ağır ses problemi yaratır. Özel soğutmalı modelleri bekleyin. Çok takip etmiyorum ama Sapphire Pulse modelinin satışa çıkmış olması lazım.
Ancak özel soğutmalı modeller 2800 civari cıkacak. Ve şu an 2060 TL ye buldum cok mu sorun cikarir ya off kafam karisti.

Blower modeller havayı arkaya doğru atıyor ve önden alıyor yani attığı havayı geri almıyor, referans tasarım kart deneyimim oldu ve 70 derecelerde geziyordu.

Blower fan tasarımı hem görünüş olarak hem de havayı tahliye olarak aslında olması gereken bir soğutma yapısı var. Mantıklı olan zaten sıcak havayı içeriden tahliye etmek. Görünüş olarak da çok hoşuma gidiyor blowerlar.

Ben XFX'in RX 5700XT Ultrasını kullanıyorum şahsen güzel bir ekran kartı oyunların çoğunda yüz üstü bırakmaz ama yeni nesil oyunlar zorlar bilgine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı