RX 5700 Rust'ta FPS değişmiyor

BayBaran

Hectopat
Arkadaşlar MSI Gaming Z 2060 alacaktım fakat bunu aldım, zaten her yıl PC değişme imkanım yok, çok pişman oldum. Rust'ta 50-60 FPS arası, fullde CS:GO gibi bir oyunda 110-150 arası alıyorum ve 6100 TL para verdim. İtopya tavsiye etti diye bunu aldm, bunu driverla falan düzeltirler mi, optimizasyonu falan? En düşük ayarlarda da 60-65 alıyorum Rust'ta, en yüksek ayarlarda da 60-65 alıyorum, neden kaynaklı bu?

Ilk olarak, sistemini yazar mısın? Işlemcin sınırlıyor olabilir mi? Bileşenler ısınıyor olabilir mi? RAM'ın 8 GB ise yetersiz geliyor olabilir mi?
Genelde aynı FPS olma durumu optimizasyon sıkıntısından evet. Rust oynamadım ve bilgim çok az ancak optimizasyonu çok iyi değil sanırım.

16gb ram bulunuyor
65 derecenin üzerinde görmedim ekran kartını
Ryzen 5 2600x
Rx 5700 8gb 256bit
16gb ram 3000mhz
Muhtemelen Radeon Chill veya FPS Target açıktır. Ayarları kontrol edin. Değerler normal değil.
Dediğin ayarlara nereden bakılıyor?

RX 580 daha fazla fps veriyor, değerleriniz anormal. Bize sisteminizle ilgili daha fazla bilgi vermeli ve driverlarınızın driver boost gibi şeylerden değil de sitelerden indirmenizi tavsiye ederim.

RX 580 daha fazla fps veriyor, değerleriniz anormal. Bize sisteminizle ilgili daha fazla bilgi vermeli ve driverlarınızın driver boost gibi şeylerden değil de sitelerden indirmenizi tavsiye ederim.
Sistemim tam olarak resimdekidir
Bios güncellemesi tam
Driverleri radeon uygulamasndan en son olanı yaptım
Ve birde windows etkinleştirin yazıyor ondan olabilirmi?

Dosya Ekleri

• 2EF54E22-3C82-4ACD-8BF7-811252442E91.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 83
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Nasil Radeon Chill Kapatilir (Ingilizce) Sen acmak yerine kapaticaksin.
Sistemim tam olarak resimdekidir
Bios güncellemesi tam
Driverleri radeon uygulamasndan en son olanı yaptım
Ve birde windows etkinleştirin yazıyor ondan olabilirmi?
19.10.2 son driverda sorun var. Bir onceki drivera giderseniz belki sorun cozulebilir. Ama gitmeden once Radeon Chill veya FPS target aciksa kapatin. Radeon Overlay diye birsey var, shortcut'i Alt + R. Oradanda kapatabilirsiniz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…