D Daredevil97 Decapat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 70 23 Haziran 2019 #11 jMorphin dedi: Gayet güzel bir sistem olacaktır. Şimdiden kısa devre'siz günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Sertac11 dedi: RMX tabiki üst seviye bir modeldir ama ben size fiyat olarak bunu tavsiye ederim. Corsair HX850 Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... O biraz fazla kaçar diye düşünüyorum Daredevil97 dedi: Teşekkürler O biraz fazla kaçar diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Alıcağım zaman fiyatı bu olursa tabi bunu alırım
jMorphin dedi: Gayet güzel bir sistem olacaktır. Şimdiden kısa devre'siz günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Sertac11 dedi: RMX tabiki üst seviye bir modeldir ama ben size fiyat olarak bunu tavsiye ederim. Corsair HX850 Yukko.com www.yukko.com Genişletmek için tıkla... O biraz fazla kaçar diye düşünüyorum Daredevil97 dedi: Teşekkürler O biraz fazla kaçar diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Alıcağım zaman fiyatı bu olursa tabi bunu alırım
Sertac11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Serdivan/Sakarya 23 Haziran 2019 #12 Daredevil97 dedi: Teşekkürler O biraz fazla kaçar diye düşünüyorum Alıcağım zaman fiyatı bu olursa tabi bunu alırım Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda alacaksanız alıp kenara koyun. Karar sizin. PC toplayacağınız zaman konu açarsanız daha yardımcı oluruz.
Daredevil97 dedi: Teşekkürler O biraz fazla kaçar diye düşünüyorum Alıcağım zaman fiyatı bu olursa tabi bunu alırım Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda alacaksanız alıp kenara koyun. Karar sizin. PC toplayacağınız zaman konu açarsanız daha yardımcı oluruz.