RX 5700 sistem toplama

mustafa6161

Centipat
Arkadaşlar bu sistemi yeni topladım. Sadece oyun oynarken kasma yok. Ancak YouTube'ye video yüklerken mouse bir anda takılmaya başlıyor ve ikinci bir işlem yapamıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Yazılımlar güncel. BIOS güncel.

AMD Ryzen 5 3600 ASUS B450M Dragon BULK Team Vulcan TUF 16 GB (2x8GB) 3000MHz CL16 ASUS TUF Radeon RX 5700 8 GB GDDR6 Adata SU630 48

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sistemi yeni topladım. Sadece oyun oynarken kasma yok. Ancak YouTube'ye video yüklerken mouse bir anda takılmaya başlıyor ve ikinci bir işlem yapamıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Yazılımlar güncel. BIOS güncel.

AMD Ryzen 5 3600 ASUS B450M Dragon BULK Team Vulcan TUF 16 GB (2x8GB) 3000MHz CL16 ASUS TUF Radeon RX 5700 8 GB GDDR6 Adata SU630 48
Güncel kullandığınız AMD Driver sürümü nedir?

Hocam driver da bir skıntı var AMD herşeyi çözdü tek bu kaldı Technopat'ın RX 5600 XT videosunda bi oyunda kayıt yaparken droplar takılmalar oluyordu İnşAllah yeni driver güncellemesinde düzeltmesini sanıyorum

Hocam driver da bir skıntı var AMD herşeyi çözdü tek bu kaldı Technopat'ın RX 5600 XT videosunda bi oyunda kayıt yaparken droplar takılmalar oluyordu İnşAllah yeni driver güncellemesinde düzeltmesini sanıyorum
Takılma olmasının sebeplerini açıkladılar diye hatırlıyorum. Bu konudaki takılma ile oradaki takılma aynı değil dostum.

Güncel kullandığınız AMD Driver sürümü nedir?
AMD RADEON RX 5700 ŞUAN
Driverınız güncel mi ve PSU nedir?
GÜNCEL. PSU Adata SU630 48
Chrome kullanıyorsanız. "Donanım hızlandırma" ayarları bazen bahsettiğiniz türden saçma hatalara sebep olabiliyor. Ayarlardan kapatıp deneyebilir misiniz?
BUNU DENEYECEĞİM
AMD RADEON RX 5700 ŞUAN

GÜNCEL. PSU Adata SU630 48

BUNU DENEYECEĞİM
Malesef yine aynı Chrome bile kaldırdım başka tarayıcıda denedim yine aynı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı