A Anonymous Cell Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 86 Makaleler 1 8 Şubat 2020 #1 Abiler selamlar. Resimdeki bilgisayarı almayı düşünüyorum hatta direkt alacağım sizce eksik var mı? Veya yetersiz kalan bir parça gözünüze çarptı mı? Vatan'dan alacağım eğer bildiğiniz başka parçalar varsa söyleyebilir misiniz? Saygılar. Dosya Ekleri Adsız.png 35,2 KB · Görüntüleme: 36
Abiler selamlar. Resimdeki bilgisayarı almayı düşünüyorum hatta direkt alacağım sizce eksik var mı? Veya yetersiz kalan bir parça gözünüze çarptı mı? Vatan'dan alacağım eğer bildiğiniz başka parçalar varsa söyleyebilir misiniz? Saygılar.
ismetK0 Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 8 Şubat 2020 #2 Stok fan kullanacaksın değil mi?
A Anonymous Cell Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 86 Makaleler 1 8 Şubat 2020 #3 ismetK0 dedi: Stok fan kullanacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... evet ekran kartını daha yüksek koyabilmek için öyle yaptım sıkıntı çıkarır mı ki overclock yapmayı bilmiyorum zaten
ismetK0 dedi: Stok fan kullanacaksın değil mi? Genişletmek için tıkla... evet ekran kartını daha yüksek koyabilmek için öyle yaptım sıkıntı çıkarır mı ki overclock yapmayı bilmiyorum zaten
ismetK0 Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 393 Çözümler 1 8 Şubat 2020 #4 Anonymous Cell dedi: evet ekran kartını daha yüksek koyabilmek için öyle yaptım sıkıntı çıkarır mı ki overclock yapmayı bilmiyorum zaten Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana dostum iyi günlerde kullan her şey gayet iyi.
Anonymous Cell dedi: evet ekran kartını daha yüksek koyabilmek için öyle yaptım sıkıntı çıkarır mı ki overclock yapmayı bilmiyorum zaten Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana dostum iyi günlerde kullan her şey gayet iyi.
A Anonymous Cell Kilopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 86 Makaleler 1 8 Şubat 2020 #5 ismetK0 dedi: Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana dostum iyi günlerde kullan her şey gayet iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim sağol
ismetK0 dedi: Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben sana dostum iyi günlerde kullan her şey gayet iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim sağol