HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #91 UBerk dedi: OCCT ile test yapın, Memtest ile bellek testi yapın. (Bellek testi çok uzun sürebilir.) Genişletmek için tıkla... OCCT testinin olumlu olup olmadığını nasıl anlarım hocam?
UBerk dedi: OCCT ile test yapın, Memtest ile bellek testi yapın. (Bellek testi çok uzun sürebilir.) Genişletmek için tıkla... OCCT testinin olumlu olup olmadığını nasıl anlarım hocam?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 4 Ağustos 2020 #92 Orada Error sayısı yazar. 0 ise sorun yoktur. Ayrıca test kapanmamalı ve sıcaklıklar uygun seviyede olmalı. Power testi de yapmayı unutmayın.
Orada Error sayısı yazar. 0 ise sorun yoktur. Ayrıca test kapanmamalı ve sıcaklıklar uygun seviyede olmalı. Power testi de yapmayı unutmayın.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #93 UBerk dedi: Orada Error sayısı yazar. 0 ise sorun yoktur. Ayrıca test kapanmamalı ve sıcaklıklar uygun seviyede olmalı. Power testi de yapmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben sizinle paylaşacağım yapıp.
UBerk dedi: Orada Error sayısı yazar. 0 ise sorun yoktur. Ayrıca test kapanmamalı ve sıcaklıklar uygun seviyede olmalı. Power testi de yapmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ben sizinle paylaşacağım yapıp.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 4 Ağustos 2020 #94 Sistemin fotoğrafını alabilir miyiz? Hayırlı olsun bu arada.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #95 UBerk dedi: Kasadan fotoğraf alabilir miyiz? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yerindeyim eve geçince atacağım ama buraya nasıl fotoğraf yükleyeceğimi de bilmiyorum
UBerk dedi: Kasadan fotoğraf alabilir miyiz? Hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yerindeyim eve geçince atacağım ama buraya nasıl fotoğraf yükleyeceğimi de bilmiyorum
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 4 Ağustos 2020 #96 Tam Resim'i seçerek yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin bu arada.
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #97 UBerk dedi: Tam Resim'i seçerek yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin bu arada. Eki Görüntüle 630700 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan
UBerk dedi: Tam Resim'i seçerek yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin bu arada. Eki Görüntüle 630700 Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan