Arkadaşlar merhaba. Bilgisayardan video izlerken videoda, sanki 10 FPS'de gibi, takılmalar oluyor. Başka bilgisayardan aynı videoyu açınca sorun olmuyor. Ekran kartım RX 5700. güç kaynağım 600W 80+. İşlemcim Ryzen 5 2600X. Darboğaz olduğunu düşünmüyorum. Acaba güç kaynağı mı yetersiz? Yardımlarınzı bekliyorum.
20.4.2 versiyonunda temiz kurulum yapilmadigi takdirde boyle hatalar mumkun. Ayrica Anti-lag buglu. 20.2.2 recommended surucusune DDU ile safe modda temiz kurulum yaparak gec. Amd ile ilgili tum klasorleri sil 20.4.2 yi kaldirirken. Anti-Lag gibi hicbir yazilimi aktif etme.
20.4.2 versiyonunda temiz kurulum yapilmadigi takdirde boyle hatalar mumkun. Ayrica Anti-lag buglu. 20.2.2 recommended surucusune DDU ile safe modda temiz kurulum yaparak gec. Amd ile ilgili tum klasorleri sil 20.4.2 yi kaldirirken. Anti-Lag gibi hicbir yazilimi aktif etme.