RX 5700 voltaj ayarı yapma

panoras

Centipat
Ekran kartım RX 5700, bilgisayar ilk geldiğinde biraz ısınıyordu undervolt yaptım bir arkadaşımın yardımıyla ama şu anda ekran kartıma az voltaj gittiğini düşünüyorum. Bu nedenle işlemcime dar boğaz yapıyor. Ryzen 5 3600 işlemcim bazen 70 derecelere çıkarken ekran kartım Max 48 dereceleri görüyor oyunda. Voltaj ayarını biraz yükseltmek istiyorum ama çok bilgi sahibi değilim. Biraz oynamalar yaptım ama bir değişiklik göremedim. MV kısmı hangi değeri girersem gireyim 775 800 MV arası çekiyor ekran kartına zarar vermek de istemiyorum değerlerle oynayıp. Aşağıya frekans ve voltaj ayarlarımı bırakıyorum. Ben oyun içinde test ederek yükseltmek istiyorum, teşekkür ederim şimdiden ilginiz için.

tec.png

Up
Arkadaşlar bilen yok mu acaba?

Son düzenleme:
İşlemcin bence daha fazla ısınıyor ekran kartı sıcaklığın idare eder seviyelerde bana kalırsa eski otomatik haline alman daha iyi olur fan hızı ile biraz oynarsan maksimum 45-55 dereceler arasında tutarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı