RX 5700 vs RTX 2060 Super

Ramelow91

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki karttan hangisini seçmeliyim ?

Stabilite açısından 2060 Super'ı tavsiye ederim. İleride satarken de daha rahat satılır ve daha iyi para eder. Gerçi şu an 2060 Super yerine 2070 almak çok daha mantıklı.

Stabilite açısından 2060 Super'ı tavsiye ederim. İleride satarken de daha rahat satılır ve daha iyi para eder. Gerçi şu an 2060 Super yerine 2070 almak çok daha mantıklı.
2060 Super 2070 den daha güçlü değilmi? Ben mi yanlış biliyorum?

İkiside denk gibi ama arada muazzam bir fiyat farkı olursa 5700 alınabilir. Free-sync monitörde G-sync açabiliyoruz galiba artık. Ben AMD GPU yu Free-sync sebebi ile almıştım gerçi 144 Hz olmayınca bi anlamı olmuyor her türlü yırtılma oluyor yine. Ben olsam 2060 SUPER alırdım @dogant arkadaşımızın dediği gibi AMD kartın 2. el değer kaybı çok fazla. RX 480 im var mesela fiyatı çöp oldu GTX 1060 ım olsaydı daha rağbet görürdü daha pahalıya satardım. Tabi miningin patlaması yüzünden AMD kartların fiyatını çok düşürdüler stok eritmek için onunda etkisi var ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…