RX 5700 vs RTX 2060 Super

Bayramdan sonra gelir partner kartlar. MSI açıklama yaptı zaten bayram dolayısıyla aksaklıklar oldu mühendislerin bir kısmı memleketine gitti diye. Bayramdan sonra ki Perşembe ve Cuma yı onlarda bağlamamış yetiştirmek için.

Doğrudur, büyük ihtimalle de şu kapanma sorunu yaşayanlar başka bir problem yaşıyorlar, bu sorunu küçük bir kısım yaşıyor sadece.

Dandik kundik kasa kullanıp AMD ısınıyor demeleri ayrı komik zaten.

Konuya gelirsek, 2060 Super, 5700'den taş çatlasa 5 FPS daha iyidir, fakat 5700XT, 2060Super'den %15 daha iyi olmasına rağmen daha ucuzdur. Ayrıca 5700'de 2060Super'den çok daha ucuz.

Alırsanız 5700XT almanız daha iyi olur, hem 2070Super gücünde performans alırsınız.

RTX 2060 Super, AMD kartlarda Ray Tracing desteği yok.

Vaaay! Ne büyük eksik ama!
Evet büyük bir eksik. Rakip firmada olan bir teknoloji AMD firmasında yok. İşin garip kısmı 2020 yılında çıkacak olan konsollarda Ray Tracing desteği verecek AMD. Bu sene masaüstü ekran kartlarına bu teknolojiyi vermedi. Neden mi? Bu kartları satıp, yeni kartları öyle piyasaya sürecektir. Çünkü Navi uzun yıllardır geliştiriliyor, ve ellerinde bu mimariden bolca var. Ekran kartını uzun yıllar kullanan biri olarak, bu teknolojiden mahrum kalmak istemiyorum. Ray Tracing destekli oyun sayısı giderek artış yaşacayacak. O zaman da böyle konuşabilecek misin, merak etmiyor değilim.

Ek olarak Recep Baltaş, bu sene AMD kartlarda Ray Tracing desteği bekliyordu yanlız değilim yani. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Exodus, BF5, SoTR başka? Kaldıki 2060 ile yapacağın Ray Tracing ile ne kadar muhteşem görüntü elde edeceksin?
Şu an için durum böyle, bir sene içinde bu teknolojiye sahip oyun sayısı daha da artacak. 4 bin lira 5700 XT aldım diyelim. Bir sene sonra ne olacak? RTX bir kart almak daha uzun süreli bir yatırım bence.

Ray tracing'i bir artı olarak görmüyorum. Elini vicdanına koyarak alttaki videoya bak, gram farklılık görmüyorum ben. Ciddiyim. Sadece FPS düşmüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartların kıyaslama videosu konu sahibinin bakmasını öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…