RX 5700 vs RTX 2060

Bana dilbilgisi dersi mi vermeye çalışıyorsun? O zaman neden direkt 1080p low settings yazmadılar?

Neden 1080p'de ultra grafiklerde insanlar takılma yaşıyor?

Bizi aydınlat bakalım.

Sizin dediğiniz gibi de olabilir dedi arkadaş zaten neden saldırıya geçtiniz?

Bana dilbilgisi dersi mi vermeye çalışıyorsun? O zaman neden direkt 1080p low settings yazmadılar?

Neden 1080p'de ultra grafiklerde insanlar takılma yaşıyor?

Bizi aydınlat bakalım.

Bu arada sorun 1080p'de değil düşük grafik ayarlarında geçerli. Bununla ilgili şikayetlerin genel başlığı veya içeriği de "Ultra harici tüm ayarlarda sorun yaşıyorum." şeklinde. Firmanın orda anlatmak istediğinin ne olduğunu hala bilmiyorum ancak yaygın yaşanan sorun dediğim gibi.

Arkadaşa 1 hafta uygunsuz üsluptan ceza verdim. Akşam akşam gerdi beni. Şurada bir ürünü tartışırken ürünü bırakıp "sen bıdıdı" diye başlayan insanların bu ortamda işi yok. Bu benim şahsi görüşüm.

Ayrıca evet sizin dediğiniz de doğru olabilir dedim, bunu uzatmanın, sündürmenin hiçbir anlamı yok. Burada art niyet olduğu açıkca ortada.

Selam. RX5700'ü performans olarak bilmiyorum ama Nvidia kartlarının yazılım desteği mükemmel. En az ayda 1 sürücü çıkıyor. Aynı özveriyi AMD kartlarında göremiyorum. Yazılım desteği çok önemlidir.

Sana katılmıyorum. Hoşuna gitmeyen yorumlara cevap vermek zorunda değilsin. Bazı davranışların beni endişelendiriyor.

Rx 5700 serisinde mavi ekran yiyenlerin çoğu Sapphire Trixx uygulaması yüzünden yiyor.
Trixx boost özelliğini açtığınızda veya değişiklik yaptığınızda bir kere bilgisayarı resetlemek gerekiyor. Yoksa ilk girişte mavi ekran veriyor sistem.

Not olarak belirtmek istedim.
Rx5700 Pulse ile bahsedilen sorunları bir süredir yaşamıyorum.
Bazı oyunlarda optimizasyon sorunları olma ihtimali var benim denk geldiğim bir oyun Atlas. Detayları sona çekince 8gb bellek doluyor ve ciddi stutter başlıyor.
4gb GTX 960 kullanan arkadaşım da ayarları en sona çekiyor ve sorunsuz şekilde oynuyor.
Ama bunun kronik değil sürücü problemi olduğunun farkındayım. Ve aynı performans da Nvidia kart almak için en az 600 lira daha vermem gerekiyordu.
Sonuçta sorun olsa da olmasa da para kimin cebinden çıkacak ise kararı kendisi verecek.

Arkadaşın son yorumu sildim. Sorun benim hoşuma gidip gitmemesi değil, kişisel değerlendirmiyorum. Bu tip alaycı ve saldırı amaçlı üslup hangi üyeye karşı kullanılırsa kullanılsın yine aynı uyarıyı veririm.

Konunuza bir cevap veremeyeceğim fakat 11.11 de hangi sitelerden indirim bekliyorsunuz onu merak ettim ben de bişeyler alacağım da ?
Şuan temel olarak n11 çünkü n11 isminden kaynaklı 11.11 gününü kendi günü olarak ele aldı artık.

XT'de radarımda fakat burada okuduğum bir yazıda Sapphire'e çok sıcak bakılmıyor sanırım. Rx 5700 sıkıntı olabilecek bir kart ve sapphire'de sorunlu olursa çok daha kötüsünden korkuyorum.
Diğer yandan R5 3600 bütçemi aşan bir durumda ve 3600 alırsam XT almam gerekiyor, düz versiyonu için ağır bir işlemci gözüküyor.
Anakart olarak tavsiyelere açığım şuan aklımda Aorus Elite ve MSI B450-A PRO MAX varsa önerilerinize açığım.

Şöyle bir durum var, Technopat içerisindeki bu tarz soruların yorumlarını okudum ve işin otomatik Nvidia - Amd kavgasına dönüştüğünü gördüm.
Bu konunun amacı da zaten bu kavgadan ziyade birinin araştırmaları sonucu bilinmeyen bir bilgisi, yaşamışlığı vs. vardır diye cevap bulmak.
Ürünleri alacağım ama ekran kartı hala muallakta. Bir kesim RX 5700 iyi sorun görmedik yada geçici diyor bir kesim Nvidia bilindik marka sağlam ordan yürü diyor.
Cuma gününe kadar kafamda RTX 2060 kartı vardı ama RX 5700 ile performans farkları ortada kafamı bulandıran kısım da bu

Son düzenleme:
@DeatHRaiN İlk çıktığı dönemde yazılan şikayet sayısı oldukça fazla olmasına rağmen ne bu forumda ne de başka bir yerde yakın zamanda yazılmış bir RX 5700 şikayeti görmedim.

Kartı internet üzerinden satın alıyorsanız ve memnun kalmazsanız kutu ve içeriği bozmamak kaydıyla 15 gün içerisinde kayıtsız şartsız iade hakkınız var. Aradaki performans farkı azımsanamayacak kadar fazla olduğu için yerinizde olsam bu riske girerdim.

Yeni bir sistem toplanırken RTX 2060 alınmasını tavsiye etmem. RTX 2060 bütçesine sahip biri bütçesini esnetip yakın fiyatlı RTX 2060 Super modellerine yönelmeli. Benim tercihimi sorarsanız eğer AMD tarafına yönelecekseniz RX 5700 kesinlikle.

Dediğinize katılıyorum, araştırma yaparken en son şikayet konuları ağustos ayında açılmış daha yeni bir konu göremediğim için ben de bu konuyu açma gereği duydum.

RTX 2060 Super modelleri 3.3 K bandında olduğu için gerçekten zorlayacak bir tutar. Şuan aklımda hala net bir şey yok fakat n11 deki indirimler kararımı büyük oranda etkileyecek gibi. Blower fanlı RX 5700 ler ucuz fakat referans olmayan kartlartın fiyatları biraz yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…