RX 5700 XT 2023'te alınır mı?

Quaxicon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 1 2 güne ekran kartı alacağım. Bütçem maksimum 3300 TL. Normalde RTX 2060 düşünüyorum ve 3000 TL'ye bulmuştum ama bugün bakarken RX 5700 XT gördüm ve kartın neredeyse RTX 2070 Super'e denk bir kart olduğunu gördüm.
İşlemcim Ryzen 3 2200G. Darboğaz olacağını biliyorum fakat 1 ay sonra işlemci değiştireceğim. Kısacası şu an RX 5700 XT hala alınabilir bir kart mı? Yazılım sorunları tam olarak düzeldi mi? Bunları cevaplarsanız sevinirim. Bu arada RX 5700 XT'yi 3250 TL'ye buldum ve genel fiyatlar o civardaydı baktığım kadarıyla bunu da eklemiş olayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yapılmış mı? Isınma ve driver sorunları yoksa alınır test yapmak lazım.

3-4 ay deneme amaçlı yapılmış ama sıcaklık değerlerinin normal olduğunu söylemişti. Bugün gidip test etmeyi düşünüyorum ama 3-4 ay mining yapılmış kart almak sizce çok riskli olur mu? Bir de dediğim gibi bütçem 3300TL eğer bu kart olmaz diyorsanız hangi kartı önerirsiniz?

3-4 ay deneme amaçlı yapılmış ama sıcaklık değerlerinin normal olduğunu söylemişti. Bugün gidip test etmeyi düşünüyorum ama 3-4 ay mining yapılmış kart almak sizce çok riskli olur mu? Bir de dediğim gibi bütçem 3300TL eğer bu kart olmaz diyorsanız hangi kartı önerirsiniz?

Alınmaz bence mining yapılmamış bir kart tercih et 2 ay sonra ısınmaya başladığındamiş işten geçer ayrıca deneme amaçlı 3-4 ay mining mi olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı