RX 5700 XT 3000 TL'ye alınır mı?

efe1007

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAİNWARD RTX 3090, AMD RYZEN 7 5700G KİNGSTON 16G RAM
Arkadaşlar RX 5700 XT 2 sene yayın ve oyun amaçlı kullanılmış mining yapılmamış, kfg tam sizce nasıl alınır mı?

İşlemcim R7 5700G.

Alınır çok da iyi fiyat. Hatta düşük geldi. Dikkat edin sorunu falan olmasın.
Oyun için kullanmamış olma ihtimali yüksek.
Hocam konudan bağımsız imzanızda gördüm Manli 1060 3 GB kullanıyorsunuz, kartı zamanında bende kullanmıştım.
Ne zamandır kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
@Motionless IN White hocam yakın zamanda Manli 3080 incelemesi yapmıştı, marka ile ilgili tereddütü olanlar yararlanabilir.

5-6 ay olmuştur sanırım hocam. Memnunum hocam diğer markalardan geri kalır bir yanı yok. @Motionless IN White hocamın yazdığı incelemeye de yazdım. Orada daha çok kişi görecektir.

Bu arada kart bana mı sadece çok ucuz geldi? RX 6600'ler zaten 3000TL civarından başlıyor.

Son düzenleme:
Alınır. Test sonuçlarını paylaşır mısınız?
Sarı site üzerinden alıyorsanız ve bütçe el veriyorsa param güvende teklif edebilirsiniz.
Asrock Phantom 3 fanlı model teknobiyotikten alınma furmaerk test videoları var

GPU'nun marka ve modeli nedir? 3K zaten piyasa fiyatı hatta biraz araştırılırsa 2.6-2.8k arasına bile yakalanabilir.

ASRock Phantom modeli 3 fanlı ve bayağı kalın bir soğutma bloğu var. Ya bu kartı alacağım 3000'e ya da 2,500 e GTX 1070 Ti alacağım düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…