moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 11 Haziran 2020 #11 UBerk dedi: Zaten var ve yüksek. %18 çok büyük bir rakam bence. 5/1'i gidiyor sonuçta. Haliyle 5000 liralık şey oluyor bize 6000 lira. Genişletmek için tıkla... Konsol vergisi %50 .
UBerk dedi: Zaten var ve yüksek. %18 çok büyük bir rakam bence. 5/1'i gidiyor sonuçta. Haliyle 5000 liralık şey oluyor bize 6000 lira. Genişletmek için tıkla... Konsol vergisi %50 .
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 11 Haziran 2020 #12 moxxi dedi: Devlet büyüklerimiz uygun görüp bilgisayar parçalarına da vergi getirebilir çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Me: RX 5700 XT alayım da oyunlarda akayım. Devlet: Reis bizi düşünmüyor musun? Bizde oyun oynayalım bana da al. Bir resim yapmıştım 2 hafta önce buraya yollamıştım .
moxxi dedi: Devlet büyüklerimiz uygun görüp bilgisayar parçalarına da vergi getirebilir çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Me: RX 5700 XT alayım da oyunlarda akayım. Devlet: Reis bizi düşünmüyor musun? Bizde oyun oynayalım bana da al. Bir resim yapmıştım 2 hafta önce buraya yollamıştım .