UfukÇ. Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #21 Purim dedi: Mail adresinizi alabilir miyim hocam? veya isterseniz siz yazın: holaaktas@gmail.com Genişletmek için tıkla... Maalesef satıldı. Kusura bakmayın, geç gördüm mesajınızı
Purim dedi: Mail adresinizi alabilir miyim hocam? veya isterseniz siz yazın: holaaktas@gmail.com Genişletmek için tıkla... Maalesef satıldı. Kusura bakmayın, geç gördüm mesajınızı
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2021 #22 UfukÇ. dedi: Maalesef satıldı. Kusura bakmayın, geç gördüm mesajınızı Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata bedavaya vermişsiniz vallaha şu şartlarda, oyun için arıyordum ben de.5-6k arası bakıyordum o fiyatları hiç düşünmedım bile.
UfukÇ. dedi: Maalesef satıldı. Kusura bakmayın, geç gördüm mesajınızı Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata bedavaya vermişsiniz vallaha şu şartlarda, oyun için arıyordum ben de.5-6k arası bakıyordum o fiyatları hiç düşünmedım bile.
UfukÇ. Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #23 Yunusemre0101 dedi: Hocam o fiyata bedavaya vermişsiniz vallaha şu şartlarda, oyun için arıyordum ben de.5-6k arası bakıyordum o fiyatları hiç düşünmedım bile. Genişletmek için tıkla... Piyasada çok fazla 5-6 bin lira yazan gördüm, ama değmez açıkçası. Yeterli fiyatta sattım, fazlasında gözüm yok çok şükür.
Yunusemre0101 dedi: Hocam o fiyata bedavaya vermişsiniz vallaha şu şartlarda, oyun için arıyordum ben de.5-6k arası bakıyordum o fiyatları hiç düşünmedım bile. Genişletmek için tıkla... Piyasada çok fazla 5-6 bin lira yazan gördüm, ama değmez açıkçası. Yeterli fiyatta sattım, fazlasında gözüm yok çok şükür.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 2 Şubat 2021 #25 Sahibindene baktın mı?