RX 5700 XT CoD Warzone FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Daymindd

Centipat
Bilgisayarı açıp Warzone'a girdiğimde ilk bir iki oyun sorun olmuyor fakat ondan sonraki oyunlarda FPS drop yiyorum. Bir iki oyun FPS drop oluyor, sonraki oyun hiç drop olmuyor. Ondan sonraki oyun tekrar FPS drop oluyor. İnternette araştırdım, forumlara baktım fakat çözümü bulamadım. Darboğaz oluyor desen o da değil. Ekran kartı kullanımı %90'larda, işlemci kullanımı %40-60 civarlarında. Neden yapıyor olabilir bir fikri olan var mı? Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?

Ekran kartı: AMD RX 5700 XT thıc III.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: Corsair 16 GB 3000MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı sorun bende de var, 2 yada 3 oyun sonrası paso FPS drop yiyorum, oyuna çık gir yapınca düzeliyor. İşin ilginç yanı sonra tabi gene 2 oyun sonra başlıyor ama herkes bunu oyunun AMD ekran kartlarını desteklemediği için yorumlamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ayarlarından oyun modunu kapatıp dener misiniz?
Denedim fakat işe yaramadı.
Vsync açmayı deneyebilirsin.
Maalesef bu da işe yaramadı hala drop yiyorum
Dostum aynı sorun bende de var, 2 yada 3 oyun sonrası paso FPS drop yiyorum, oyuna çık gir yapınca düzeliyor. İşin ilginç yanı sonra tabi gene 2 oyun sonra başlıyor ama herkes bunu oyunun AMD ekran kartlarını desteklemediği için yorumlamış.
Sorunu farklı farklı yöntemler uygulayarak çözenler olmuş fakat ben ne yapsam düzeltemedim. Dediğiniz doğru olabilir çünkü sadece warzone'da bu dropu yaşıyorum diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı