Şu an orijinal bir Windows 10 home sürümü kullanıp (deneme sürümündeyim , ardından bir key alıp etkinleştireceğim) mevcut durumu yazacağım. 20.2.2 sürümünü indirdiğim zaman tam olarak 3 kez 1603 kodlu AMD hatasını almış bulunmaktayım. DDU ile mevcut sürümü kaldırıp 20.4.2 WHQL Sürüm indirdim, şu an bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Sorunsuz şekilde kuruldu oyunda deneyince güncelleyeceğim.
Güncel
Mavi ekran yemedim, sıkıntısız bir şekilde daha önce
@BSimsek ile konuştuğumuz ayarlarda denediğim ve oyunun donduğu, bir şey oldu mavi ekranı hatası yediğim ve black bar kapatamadığım ayarları da denedim bir sıkıntı yok. Alttab dan geçiş yapınca yırtılma kalktı...
Bir daha asla crackli sürüm , bilgisayar formatçısı gibi ayaklara asla girmeyeceğim.
Şu an tek oyun deneyebilme imkanım olduğu için sonuçları yazıyorum. Fps max 700 de tutuyorum, Aim training mapinde (çoğunuz bilir zaten bu mapi) 500-700 arasında giden bir fps var klasik düşük profesyonel ayarlarda.
Tekrardan 144Hz açık , black bar yok mavi ekran ve hata yediğim ayarlar yok.
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, herhangi bi gelişme yaşarsam bildireceğim. Format attıktan sonra gerçekleşen tek sıkıntı WHQL 20.2.2 sürümünü 1603 hatası ile 3 kez aldım fakat DDU ile kaldırtıktan sonra Barış'ın önerdiği 20.4.2 sürümünü indirip sıkıntısız bir şekilde kurdum. 1603 hatası zaten donanım kaynaklı olmadığını okuduğum kaynaklarca anladım, bir sıkıntı görmüyorum.