koltar Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 146 9 Mayıs 2021 #11 leeperry42 dedi: Bende şuan var ve kullanıyorum oc ile 57-58 görüyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben buradaki videodan yaptım ve memnunum ne kadar doğru tam olarak bilmiyorum ama 57mh ile 110w gidiyor sıcaklıklarda 45-55 lerde dolaşıyor Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim. günlük 4-5 saat kazımda aylık ortalama nasıl bir kazanç beklemeliyim sizce?
leeperry42 dedi: Bende şuan var ve kullanıyorum oc ile 57-58 görüyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben buradaki videodan yaptım ve memnunum ne kadar doğru tam olarak bilmiyorum ama 57mh ile 110w gidiyor sıcaklıklarda 45-55 lerde dolaşıyor Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim. günlük 4-5 saat kazımda aylık ortalama nasıl bir kazanç beklemeliyim sizce?
L leeperry42 Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 55 9 Mayıs 2021 #12 koltar dedi: çok teşekkür ederim. günlük 4-5 saat kazımda aylık ortalama nasıl bir kazanç beklemeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... 4-5 saatini çok hesaplamadım ama 24 saatte 8 dolara yakın kazanıyorum
koltar dedi: çok teşekkür ederim. günlük 4-5 saat kazımda aylık ortalama nasıl bir kazanç beklemeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... 4-5 saatini çok hesaplamadım ama 24 saatte 8 dolara yakın kazanıyorum
koltar Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 146 9 Mayıs 2021 #13 leeperry42 dedi: 4-5 saatini çok hesaplamadım ama 24 saatte 8 dolara yakın kazanıyorum Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
leeperry42 dedi: 4-5 saatini çok hesaplamadım ama 24 saatte 8 dolara yakın kazanıyorum Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Resulakman Yoctopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #14 Bankomatik dedi: Hocam bu siteye ben de bakmıştım fakat kriptom sitesinin madencilik hesaplama bölümüne girdiğimde çok farklı bir fiyat çıkıyor, hangisini baz almalıyım? Genişletmek için tıkla... Stok yok nasıl yapacağım? Yardımcı olabilecek var mı?
Bankomatik dedi: Hocam bu siteye ben de bakmıştım fakat kriptom sitesinin madencilik hesaplama bölümüne girdiğimde çok farklı bir fiyat çıkıyor, hangisini baz almalıyım? Genişletmek için tıkla... Stok yok nasıl yapacağım? Yardımcı olabilecek var mı?