Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 21 Temmuz 2023 #21 Onur Türk dedi: Bu arada benim PC GMOD da bile takılmaya başladı durum gittiçe ciddileşiyor. Genişletmek için tıkla... Şu attığın HWiNFO ekran görüntüsünde 2 tane telemetri 115 derece gibi değerleri gösteriyor. Yani sistemde bir sıkıntı olabilir. Bence ilk olarak kasanın içini temizleyerek işe başlayabilirsin.
Onur Türk dedi: Bu arada benim PC GMOD da bile takılmaya başladı durum gittiçe ciddileşiyor. Genişletmek için tıkla... Şu attığın HWiNFO ekran görüntüsünde 2 tane telemetri 115 derece gibi değerleri gösteriyor. Yani sistemde bir sıkıntı olabilir. Bence ilk olarak kasanın içini temizleyerek işe başlayabilirsin.
Onur Türk Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #22 Fazla tozlu değil kasanın içi işlemci fanını falan mı temizlesem?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 21 Temmuz 2023 #23 Onur Türk dedi: Fazla tozlu değil kasanın içi işlemci fanını falan mı temizlesem? Genişletmek için tıkla... Ondan başlayarak başlayabilirsin.
Onur Türk dedi: Fazla tozlu değil kasanın içi işlemci fanını falan mı temizlesem? Genişletmek için tıkla... Ondan başlayarak başlayabilirsin.
Onur Türk Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #24 Forza'yı SSD'ye taşıdım şimdi de oyun ekranı geldiği anda PC kapanıyor.