Bzest Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 236 23 Kasım 2020 #1 Sistemi yeni topladım. Oyunda FreeSync açıkken titreme oluşuyor, kapatınca ekran titreme gidiyor ve daha aydınlık oluyor. Ekran kartım Gigabyte Radeon XT 5700XT OC Gaming. Monitör Samsung C27HG70. Ne yapmalıyım? Daha yeni topladım üstelik.
Sistemi yeni topladım. Oyunda FreeSync açıkken titreme oluşuyor, kapatınca ekran titreme gidiyor ve daha aydınlık oluyor. Ekran kartım Gigabyte Radeon XT 5700XT OC Gaming. Monitör Samsung C27HG70. Ne yapmalıyım? Daha yeni topladım üstelik.
A astoros Centipat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 23 23 Kasım 2020 #2 Driver sürümü değiştirip deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 23 Kasım 2020 #3 WHQL lisanlı bir sürümü deneyin. O da olmazsa yapacak pek bir şey kalmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Bzest Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 236 24 Kasım 2020 #4 Damda DAMD2 T800 dedi: WHQL lisanlı bir sürümü deneyin. O da olmazsa yapacak pek bir şey kalmıyor. astoros dedi: Driver sürümü değiştirip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcağımı bilmiyorum son sürümü yükledim belki önemlidir PSU'dan cızırtı sesi geliyor bununla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Damda DAMD2 T800 dedi: WHQL lisanlı bir sürümü deneyin. O da olmazsa yapacak pek bir şey kalmıyor. astoros dedi: Driver sürümü değiştirip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcağımı bilmiyorum son sürümü yükledim belki önemlidir PSU'dan cızırtı sesi geliyor bununla alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 24 Kasım 2020 #5 Sistemi nereden aldınız? Tüm sistem özelliklerinizi yazın. PSU'dan gelen cızırtısesi Coil Whine olabilir. Titreme sorunu driver problemi gibi duruyor. Kullandığınız driver sürümü nedir? Artı 0 Eksi
Sistemi nereden aldınız? Tüm sistem özelliklerinizi yazın. PSU'dan gelen cızırtısesi Coil Whine olabilir. Titreme sorunu driver problemi gibi duruyor. Kullandığınız driver sürümü nedir?