J
Jira'nın süper çakması 3T
Ziyaretçi
RX 5700 XT Gaming X fiyatı düştü 3489 TL oldu
.
www.akakce.com
.
Fiyat günümüz şartlarında mükemmel ama RX 5700 veya XT ile sorun yaşamayanı daha görmedim. Sorun yaşamayan sayılı. En az sorun yaşayanda günde bir kez siyah ekran alırsam dua ediyorum diyor. Keşke AMD şu işlere en başından adam gibi el atmış olsaydı. AMD ekran kartlarına olan güvenim sıfır.
Biraz saçma bir yazı olmamış mı hocam? Benim kartım sorunlu denilen RX 590'lardan sırf düzgün diye her gün övmüyorum. Sorun yaşayanların yazması lazım zaten.Fiyat günümüz şartlarında mükemmel ama RX 5700 veya XT ile sorun yaşamayanı daha görmedim. Sorun yaşamayan sayılı. En az sorun yaşayanda günde bir kez siyah ekran alırsam dua ediyorum diyor. Keşke AMD şu işlere en başından adam gibi el atmış olsaydı. AMD Ekran kartlarına olan güvenim sıfır.
Hahaha az olmuş 1500 yapsalarmış kapatsalarmış dükkanı enayi çok.RX 550'yi 1350 TL'ye satan Mediamarkt neler yapıyor öyle.
RX 5700 XT Alınır mı gibi konulardan bahsettim. Bu tür konuları araştırırsanız kimi kullananı çileden çıkartmış kimiside memnun.Biraz saçma bir yazı olmamış mı hocam? Benim kartım sorunlu denilen RX 590'lardan sırf düzgün diye her gün övmüyorum. Sorun yaşayanların yazması lazım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.