RX 5700 XT Gaming X fiyatı düştü

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 494
Fiyat günümüz şartlarında mükemmel ama RX 5700 veya XT ile sorun yaşamayanı daha görmedim. Sorun yaşamayan sayılı. En az sorun yaşayanda günde bir kez siyah ekran alırsam dua ediyorum diyor. Keşke AMD şu işlere en başından adam gibi el atmış olsaydı. AMD Ekran kartlarına olan güvenim sıfır.

Fiyat günümüz şartlarında mükemmel ama RX 5700 veya XT ile sorun yaşamayanı daha görmedim. Sorun yaşamayan sayılı. En az sorun yaşayanda günde bir kez siyah ekran alırsam dua ediyorum diyor. Keşke AMD şu işlere en başından adam gibi el atmış olsaydı. AMD ekran kartlarına olan güvenim sıfır.

Hocam 5000 serisinde çoğu sorun düzeltildi arada bir siyah ekran oluyormuş onu da kabloyu sök tak yapınca düzeliyormuş valla çok iyi bir fiyat 3400 TL Gaming X :).
Bu arada kronik sorunlu mu bilmiyorum çoğu kişi öyle diyor ısınma sorunu var ama bu da çok ucuzlamış.
.

OEM işi şans işi. Fakat elimden 3 tane 5700 XT geçti, MSI, Sapphire Nitro+ ve Pulse, üçü de sıkıntılıydı. Performans olarak harika bir kart. Fakat olur olmadık yerde oyundan atmalar, resetler, kitlenmeler. Yazılımsal problemler konusunda özellikle yabancı forumlarda çok konu var.

Fiyat günümüz şartlarında mükemmel ama RX 5700 veya XT ile sorun yaşamayanı daha görmedim. Sorun yaşamayan sayılı. En az sorun yaşayanda günde bir kez siyah ekran alırsam dua ediyorum diyor. Keşke AMD şu işlere en başından adam gibi el atmış olsaydı. AMD Ekran kartlarına olan güvenim sıfır.
Biraz saçma bir yazı olmamış mı hocam? Benim kartım sorunlu denilen RX 590'lardan sırf düzgün diye her gün övmüyorum. Sorun yaşayanların yazması lazım zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı