Reak97
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi
Herkese merhabalar, RX 5700 XT almayı düşünüyorum, Shappire Pulse modelini tercih edeceğim. Elimde Cooler Master GX II 650 Watt 80+ Bronze güç kaynağı var. Güç kaynağından ekran kartına bağlamak için 1 tane kablo çıkışı var, 2 tane 6+2 pin şeklinde bölünmüş. Kimileri 2 ayrı kablo ile ekran kartına güç veriyor kimisi tek bölünmüş kablo ile güç veriyor. Tek kabloyla ekran kartını çalıştırsam sıkıntı yaşar mıyım, yeni bir güç kaynağına geçmem gerekli mi yada 650 Watt yeterli mi?
Güç kaynağının kablosunun fotoğrafını ekledim, dileyenler bakıp anlatmak istediğimi daha iyi anlayabilirler.
RX 5700 XT için çekincelerim var açıkçası, yazılımsal olarak sıkıntılı biraz. Eğer olmazsa tek güç beslemeli olan RTX 2060 Super modellerine bakacağım, kartlar hakkında yorum yaparsanız ayrıca sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi çalışmalar.
Güç kaynağının kablosunun fotoğrafını ekledim, dileyenler bakıp anlatmak istediğimi daha iyi anlayabilirler.
RX 5700 XT için çekincelerim var açıkçası, yazılımsal olarak sıkıntılı biraz. Eğer olmazsa tek güç beslemeli olan RTX 2060 Super modellerine bakacağım, kartlar hakkında yorum yaparsanız ayrıca sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi çalışmalar.