RX 5700 XT hala sorunlu mu?

Onur Akgül

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
RX 5700 XT'nin birçok sorunları olduğu yönünde açıklamalar var. Kullanan arkadaşlar karttan mayıs ayında stabil performans alabiliyor mu? Al mı dersiniz, fiyat olarak aynı olan 2070'e mi yönlendirirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı fiyat derken 5700XT daha ucuz.

Son birkaç driver gayet stabil. Hiç sorun yaşamıyorum ben. Yine de biraz daha düşük performans alayım ama Nvidia olsun derseniz 2070 de alabilirsiniz. Sonuçta tercih sizin.

Sapphire Nitro dene pişman olmazsınız..

Letgo' da 2070S satıyorum, birçok kişi 5700XT + para öneriyor. Benim gördüğüm kadarıyla çoğu kişi kurtulmaya çalışıyor.
Ayrıca sorunların çözüldüğü dair bir haber okumadım. Belli iyileştirmelere gidildi ama bazı sorunları hala duruyor ve duracak gibi, bu sorunlar Big Navi' de çözülecek gibi. Ben bu karttan pek ümitli değilim, her ne kadar fiyatı iyi olsa da.

Bu ekran kartlarının MSI Gaming X olan aynı modellerde 1000 TL fark var.

Ben 5700XT kullanıyorum Sapphire gayet güzel bir ekran kartı gözü kapalı alınır. Aradaki fiyat farkı diğer parçalara takviye yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…