temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.587 Makaleler 2 Çözümler 11 5 Ağustos 2020 #21 MSI RX 5700XT GamingX, kullanıyorum. Wattman hatası dışında bir sorunu yok. UnderVolt ile düzelttim. Yeni bir sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Performansından memnunum. Alabiliyorsan daha sorunsuz 2070 Super al.
MSI RX 5700XT GamingX, kullanıyorum. Wattman hatası dışında bir sorunu yok. UnderVolt ile düzelttim. Yeni bir sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Performansından memnunum. Alabiliyorsan daha sorunsuz 2070 Super al.
SmoshCakeS Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 202 5 Ağustos 2020 #22 temmuzz dedi: MSI RX 5700XT GamingX, kullanıyorum. Wattman hatası dışında bir sorunu yok. UnderVolt ile düzelttim. Yeni bir sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Performansından memnunum. Alabiliyorsan daha sorunsuz 2070 Super al. Genişletmek için tıkla... Wattman hatası nasıl bir şey
temmuzz dedi: MSI RX 5700XT GamingX, kullanıyorum. Wattman hatası dışında bir sorunu yok. UnderVolt ile düzelttim. Yeni bir sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Performansından memnunum. Alabiliyorsan daha sorunsuz 2070 Super al. Genişletmek için tıkla... Wattman hatası nasıl bir şey