Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 22 Eylül 2022 #11 MessininFedaisi dedi: 2K monitör alsan bile 5700XT ile 2K çok verimli olmayabilir. Oynayacağın oyunlara göre değişir tabii. Genişletmek için tıkla... yok arkadaiım 10700k ile kullanıyor neredeyse her oyunda 60 fps ve üstünü tutturuyor. bende zaten maximimum ayar yapmiyacam medium high arası
MessininFedaisi dedi: 2K monitör alsan bile 5700XT ile 2K çok verimli olmayabilir. Oynayacağın oyunlara göre değişir tabii. Genişletmek için tıkla... yok arkadaiım 10700k ile kullanıyor neredeyse her oyunda 60 fps ve üstünü tutturuyor. bende zaten maximimum ayar yapmiyacam medium high arası
MessininFedaisi Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.360 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #12 Hatironn dedi: Yok arkadaiım 10700k ile kullanıyor neredeyse her oyunda 60 FPS ve üstünü tutturuyor. Bende zaten maximimum ayar yapmayacağım medium high arası. Genişletmek için tıkla... Aksine maksimumda kullanman daha iyi olur. Daha iyi grafikler ekran kartı için daha çok iş demek ve bu darboğazı bir nebze azaltır.
Hatironn dedi: Yok arkadaiım 10700k ile kullanıyor neredeyse her oyunda 60 FPS ve üstünü tutturuyor. Bende zaten maximimum ayar yapmayacağım medium high arası. Genişletmek için tıkla... Aksine maksimumda kullanman daha iyi olur. Daha iyi grafikler ekran kartı için daha çok iş demek ve bu darboğazı bir nebze azaltır.
Hatironn Kilopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 744 22 Eylül 2022 #13 MessininFedaisi dedi: Aksine maksimumda kullanman daha iyi olur. Daha iyi grafikler ekran kartı için daha çok iş demek ve bu darboğazı bir nebze azaltır. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama demek istediğim 2K"da grafikleri çok zorlama eğer düşük FPS alırsam ve sizce 5700 XT şu an kötü bir kart mı?
MessininFedaisi dedi: Aksine maksimumda kullanman daha iyi olur. Daha iyi grafikler ekran kartı için daha çok iş demek ve bu darboğazı bir nebze azaltır. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum ama demek istediğim 2K"da grafikleri çok zorlama eğer düşük FPS alırsam ve sizce 5700 XT şu an kötü bir kart mı?
MessininFedaisi Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.360 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #14 Hatironn dedi: Evet biliyorum ama demek istediğim 2K"da grafikleri çok zorlama eğer düşük FPS alırsam ve sizce 5700 XT şu an kötü bir kart mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bence orta-üst segment bir ekran kartı. Gayet güçlü 1080p için 5-6 sene en az gideri var.
Hatironn dedi: Evet biliyorum ama demek istediğim 2K"da grafikleri çok zorlama eğer düşük FPS alırsam ve sizce 5700 XT şu an kötü bir kart mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bence orta-üst segment bir ekran kartı. Gayet güçlü 1080p için 5-6 sene en az gideri var.