RX 5700 XT için PSU önerisi

MSI A-PRO Max B450 anakart.
Ryzen 5 3600 işlemci.
RX 5700 XT Sapphire Nitro+ SE ekran kartım var.

Eski sistemimden kalan 3 yıllık PSU'm var Frisby markalı 650W. Resmini paylaştım.

Bu sistemi bu PSU ile kullanırsam ne gibi sorunlar yaşarım?
Daha kaliteli bir PSU alınmalı mı?

Öneride bulunmak isteyen olursa 500-1000TL'lik bütçe ayırabilirim. İllaki daha pahalı olması gerekir derseniz yine de önerdiklerinizi düşüneceğim.

Şu an sistemi bu PSU ile kullanıyorum. Sürekli sürücü zaman aşımına uğradı hatası alıyorum. Masaüstüne sağ tıklarken, herhangi bir dosyanın ismini değiştirmeye çalışırken, masaüstü SS almak için print screen tuşuna basıyorum yine bu hatayı alıyorum. Siyah ekran geliyor 4-5 saniye sonra ya normale dönüyor ya da ekranın görüntüsü bozuluyor yazılar silik silik oluyor restart atmak zorunda kalıyorum. Bir sürü şey denedim bu sorunu çözmek için bu konuda şu anlık yardım istemiyorum fakat sadece şunu sormak istedim bu sorunların sebebi bu PSU olma ihtimali var mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-07-05 at 06.28.11.jpeg
    156,4 KB · Görüntüleme: 73

Kendim kullanıyorum gayet iyi bir PSU ama benim ekran kartında yani RX 5700 XT sorun olduğu için şu an GTX 1650 kullanıyorum PSU aşırıya kaçıyor GTX 1650 için ve iyi bir PSU alınmalıdır çünkü kullandığın sistemi güvene almak gerek dandik bir PSU sistemi yakabilir ve PSU sorunu olabilir yaşadığın sorunlar ama ekran kartındanda neden olabilir çünkü RX 5700 XT ekran kartları sorunlu bir seri hatta beni sinir krizine soktu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…