A Anlamsız Sade Centipat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 4 Ocak 2020 #1 ASUS RX 5700 XT referans tasarim kulanıyorum. Oyunlarda 90 derecee kadar sıcaklık gördüm. Bu sıcaklık anakart veya diğer parçalara hasar verir mi? Ya da bu sıcaklık referans tasarım için normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
ASUS RX 5700 XT referans tasarim kulanıyorum. Oyunlarda 90 derecee kadar sıcaklık gördüm. Bu sıcaklık anakart veya diğer parçalara hasar verir mi? Ya da bu sıcaklık referans tasarım için normal mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.258 Makaleler 42 Çözümler 274 4 Ocak 2020 #2 Referans tasarım olduğu için normal sayılabilir ancak biraz iyileştirmek lazım. Kasa hava almıyor ise kapak açık şekilde kullanmayı deneyebilirsin.
Referans tasarım olduğu için normal sayılabilir ancak biraz iyileştirmek lazım. Kasa hava almıyor ise kapak açık şekilde kullanmayı deneyebilirsin.
A Anlamsız Sade Centipat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 35 Çözümler 1 4 Ocak 2020 #3 Mithat Berhan dedi: Referans tasarım olduğu için normal sayılabilir ancak biraz iyileştirmek lazım. Kasa hava almıyor ise kapak açık şekilde kullanmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kasanin alti ve üstu açik
Mithat Berhan dedi: Referans tasarım olduğu için normal sayılabilir ancak biraz iyileştirmek lazım. Kasa hava almıyor ise kapak açık şekilde kullanmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kasanin alti ve üstu açik