RX 5700 XT Isınma sorunu

Kasanızın ismi nedir? AMD tarafında GAMING X'in soğutması ve 3 fanlı ROG STRIX'in soğutması çok daha iyi. Benim kasamın hava akışı çok iyi değil, arkadaşım aynı kartla 68 alırken ben 76 derece görüyorum. Kasa çok farkediyor.
 

Ben de aynı sizin gibiyim.
Çok kafama takıldı bu sorun.
Gerçi ekranım baya bir eski ama.
Servislere de güven olmuyor 1 ay bile sürebiliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar zaten çeşitli sorunlarla uğraşırken ve canı burnundayken bu tarz yorumlar gerginliği tırmandırıyor. Keşke bu tarz bir uslüple değil de daha uygun bir tavırla görüş bildirseydiniz.
 
Kullandığınız sürümde stabil şekilde çalışan Radeon ayarlarına internetten bakıp uygulamayı deneyin. Sıcaklık olarak değerler normal ancak dalgalı görüntü gelmesi sorununu yaşayan birini daha önce forumda görmemiştim.
 
İnsanlar zaten çeşitli sorunlarla uğraşırken ve canı burnundayken bu tarz yorumlar gerginliği tırmandırıyor. Keşke bu tarz bir uslüple değil de daha uygun bir tavırla görüş bildirseydiniz.
Arkadaş bu lafları gerçekten edenlerle karşılaşmamış daha. Basit bir kinayeydi sadece benim yaptığım ama bu kadar ciddiye almasını beklemiyordum. Neyse boşverelim şimdi bunu. Kasanızın ismi neydi size yardımcı olmaya çalışayım.
 
Corsair Delta Spec kullanıyorum.
Bende aynı sizin gibiyim.
Çok kafama takıldı bu sorun.
Gerçi ekranım baya bir eski ama.
Servislere'de güven olmuyor 1 ay bile sürebiliyor.
Servis işleri biraz uzayabiliyor, doğrudur ancak kafanız rahat eder. Çok kafaya takmak iyi değil. Maalesef ben bunu RTX 2070'i verince anladım ama şu anda da memnunum bir problem yaşamadım.
 
Corsair Spec Delta çok güzel bir kasa ama önü mesh olan MB511 gibi modeller tercihimdir her zaman. Önünde büyük bir açıklık var kasanın ama yeterli değil gibi geliyor bana. Yapabileceğiniz en iyi şey üst tarafa sıcak havayı dışarı üfleyecek 2 fan takmanız. Onun haricinde kapağı açık kullanmak zorundasınız serin değerler için. Ama zaten AMD biraz ısınıyor yapacak bir şey yok ona. Bir yerden sonra kasanında önemi kalmıyor o derece.
 
Arkadaşımda Msi RX 5700 Mech var ve boşta 40-45 dereceye ulaşıyor. Garip.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…