RX 5700 XT ısınma ve takılma sorunları var mı?

FranKK

Kilopat
Daha fazla  
NVIDIA veya AMD'ye karşı bir ön yargım yok. Her müşteri gibi en uygun fiyatlara en iyi, problem yaşatmayacak ürünü isterim.

Ancak nedense NVIDIA kartlar oyunlara daha stabil, ısınma sorunu olmayan. AMD kartlar ısınma problemi olan güçlü bir soğutma desteğine ihtiyaç duyan, drop sorunları olan kartlar olarak biliniyor. Son 3 senedir bilgisayar donanımlarını detaylı takip edemiyorum, cahil kalmışım sanırım.

Monitör: MSI Optix MAG271C.
Kasa: Sharkoon TG5.
Güç kaynağı: FSP Raider II 750W 80 Plus.
Anakart: MSI B450M Mortar Titanium 3466 (OC) Gaming.
İşlemci: Ryzen R5 3600 (x)
Ekran kartı: -- (x)
SSD: Corsair Force MP510 480GB M.2.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB 3200MHz.

Sistemim şu şekilde bilgisayarımda not defterine yazılı sadece işlemci ve ekran kartını almadım onları da karar verdiğim zaman sipariş edeceğim.

MSI Radeon RX 5700 XT mech OC 8 GB kutu açılımı izledim YouTube'da bir Türk arkadaştan, sonradan gelen memnun musun karttan yorumlarına, ısınma problemi vardı sattım yazmış. MSI mech modelinde oluşan bir sorun olabilir mi bu olay. Kasa içi soğutmada etki etmiştir belki.

RX 5700 XT - RTX 2060 Super - RTX 2070 yorumlarınıza göre bu 3 karttan birine daha bir yönelimde bulunacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MECH modelini kesinlikle tavsiye etmem. Kullandım ve berbattı. 5700 XT alacaksanız Sapphire Nitro , MSİ Gaming X veya Asus Rog Strix (vida sorunu olmayan) modellerinden birini almanızı öneririm.

.
Eğer bütçe sıkıntın yoksa asusunkini al ama varsa Sapphire iyi bir karttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…