Hocam bende geçen hafta aynı modeli aldım ama şehir dışında olduğum için kullanamadım daha. Çok ısınıyor diyorlardı korktum bende. Değerler gerçekten çok iyi. Memnun musunuz karttan?
Corsair crystal 280x micro atx kasada kullanıyorum. Isınıyor diyenler haklıdır. Ama şu da kasa havalandırmaları iyi olmayabilir. 5 adet sessiz çalışan bequiet pure wings 2 fan ile kullanıyorum. Full hd oyunlar için harika. 60 derecryi geçer geçmez fanlar çalışıyor. Fanlar çakıltığında da Sessiz bir ekran kartı çalıştığını anlamazsınız. Kasamda tek ses yapan şey amd’nin stok soğutucusu
Corsair crystal 280x micro atx kasada kullanıyorum. Isınıyor diyenler haklıdır. Ama şu da kasa havalandırmaları iyi olmayabilir. 5 adet sessiz çalışan bequiet pure wings 2 fan ile kullanıyorum. Full hd oyunlar için harika. 60 derecryi geçer geçmez fanlar çalışıyor. Fanlar çakıltığında da Sessiz bir ekran kartı çalıştığını anlamazsınız. Kasamda tek ses yapan şey amd’nin stok soğutucusu
Uzun kullanımda boştaki sıcaklık değerleri nasıl oluyor hocam? Yük altında internette testlerden biraz bilgi edinmiştim ancak boştaki değerleri bilmiyorum.
Gaming gecesinde çok ucuz bir fiyata kadar düştü, ben bu ekran kartını tercih ettim. İki tane modeli var diye hatırlıyorum ben ama bu ekran kartının ısınma problemi şu anda hiç yok, rahatca oyunları oynatıyor.